![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני המשכתי לחשוב על זה לפני הגילאים, כאשר אני הראשון לקרוא על קירור מים, חשבתי "אממ, למה לא לעשות במקרה מישהו שיש לו מיזוג אוויר, או כמו מקרר?" אבל יש להם (fridges נמצא בשלב הקירור והעלויות פצצה, אבל cools CPU של כ-40C גם בשעה 5GHz
| |||
| |||
| ציטוט:
1) אתה קונה לא מקרה 2) להיות תלוי ומתנדנד אתה שאתה רכיבים מתוך חלון. למרות ברצינות ... זה היה די מגניב לשמור אותם ![]() Theres אין בעיה אמיתית עם עושה את זה, את פשוט נקיון ..
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| יש בעיה קטנה, כי אנחנו גרים באנגליה, למרות (בגלל הגשם) |
|
| |||
| |||
| Agh, זה נכון .. ובכן, אתה שומר על המקרה אך במקום זה יש לך להוציא עשר אלף דולר עבור מזחילה על הגג
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראיתי אנשים משתמשים לפני חנקן נוזלי!
| |||
| |||
| כן, זה רק חמור overclock למרות ניסיונות, כמו מנסה להכות את שיא עולם וכו 'זה לא לזמן רב האחרון למרות כמו חנקן evaporates די מהר, ולכן אין כל שמאל, עוזב constat מפעיל עליו outof השאלה . שלב שינוי הוא רק אמין, באופן קבוע של מקבל ברצינות קר של המחשב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL! איך אומר את טוסטר?
| |||
| |||
| וואו. אני מניח שזה חבל אני לא גר לקרוון .................. |
|
| |||
| |||
| יש לך את טוסטר בחזית, ואז אתה משתמש על מנת לבצע שלב לשנות את שאר המחשב של המקפיא / מקרר ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רוצה allways הר גדול מחוץ לרדיאטור קירור מים שלי ב-PC חושב nite וב בחורף temps שלי יהיה מאוד מגניב
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סופר טמפ גבוהה? | computeruler | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | -27 לאפריל 2008 08:30 |
| הממ ... 8500GT Super + 1GB | d0od | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 22 מרץ 2008 13:21 |
| Britians המהירה ביותר סופר מחשב | CallumUK | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 8 פברואר 2008 13:37 |
| סופר חם הנייד | Xao | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 14th ינואר 2008 08:32 |
| סופר Audio grabber 3.0 הבעיה? | speed101 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 18 דצמבר 2007 08:39 |
| שרשרת כלים | |
| |