![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nuolat galvoju apie tai, kokio amžiaus senumo, kai aš pirmą kartą skaityti apie vandens aušinimo, aš pagalvojau "Hmm, kodėl ne ką nors padaryti, kad jei yra kondicionierius, ar kaip šaldytuvas? tačiau jie (šaldytuvus faze aušinimo ir išlaidų bombų, bet atvėsina procesoriaus maždaug iki-40C net ir apie 5GHz
| |||
| |||
| Citata:
1) Galite pirkti jokiu 2) Jūs Majtać esate komponentai iš lango. Rimtai, nors ... būtų laikyti juos vėsūs ![]() Theres jokia reali problema su daro, kad jos tiesiog Kształtność ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Yra nedidelė problema, kad mes gyvename Anglijoje, nors (dėl lietaus) |
|
| |||
| |||
| AGH, thats true .. Na, išskyrus tuos atvejus, jei bet vietoj turite praleisti dešimt Grand dėl pastoge jūsų stogas
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mačiau žmonių naudoja skysto azoto prieš!
| |||
| |||
| Taip, tai tik dėl rimtų overclock bando nors, kaip ir bandant įveikti pasaulio rekordą ir tt Jis negali trukti ilgai, nors kaip azoto išgaruoja gana greitai, todėl ten nėra jokių kairę, paliekant constat veikia ji outof klausimas . Fazės keitimo yra vienintelis patikimas, pastovus būdas gauti labai šalta PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol! kaip bijau skrudintuvas?
| |||
| |||
| Wow. I guess it's a shame I don't negyvena priekaba .................. |
|
| |||
| |||
| Jūs priekyje skrudintuvas, tada jūs naudojate Fazių kaitos atlikti kompiuterio poilsio šaldiklis / šaldytuvas ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I allways wanted to kalno didelis vandens aušinimo radiatorius ne mano PC manau ne Nite ir žiemą mano temps būtų labai kietas
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Super aukštos temperatūros? | computeruler | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Balandis 27, 2008 08:30 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Kovas 22, 2008 13:21 |
| Britians Greičiausias Super Kompiuteris | CallumUK | General Hardware Chat | 3 | 8 vasaris 2008 13:37 |
| Super hot nešiojamas | Xao | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 14 sausis 2008 08:32 |
| Super Audio grabber 3,0 problemą? | speed101 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 18 gruodis 2007 08:39 |
| Temos įrankiai | |
| |