![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es turpināju domāt par to vecumu atpakaļ, kad es pirmo reizi lasīt par ūdens dzesēšana, es domāju "hmm, kāpēc ne kāds darīt lietas, kas ir gaisa kondicionēšana, vai ir kā ledusskapis?" bet tie ir (ledusskapjus ir fāze dzesēšanas un izmaksas bumbu, bet dzesē CPU ir apmēram-40C pat par 5GHz
| |||
| |||
| Quote:
1) Jūs iegādājaties nekādā gadījumā 2) Jūs vilināt jūs komponentus no loga. Nopietni gan ... tas saglabā tos diezgan vēss ![]() Theres nekādas problēmas ar to dara, tā tikai kārtīgums .. |
|
| |||
| |||
| Ir neliela problēma, ka mēs dzīvojam Anglijā gan (jo lietus) |
|
| |||
| |||
| AGH, thats taisnība .. Nu, jums ietaupīt uz lietu, bet tā vietā jūs pavadīt desmit grand uz karnīzes jūsu jumts |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esmu redzējis cilvēku izmanto šķidro slāpekli līdz!
| |||
| |||
| Jā, tas ir tikai nopietnu OVERCLOCK mēģinājumiem, lai gan, piemēram, mēģinot pārspēt pasaules rekordu utt neilgst ilgi taču, kā Slāpeklis iztvaiko diezgan ātri, tāpēc vairs nav pa kreisi, atstājot constat darbojas tā outof jautājums . Fāze mainās ir tikai ticamas, pastāvīgas veids, kā iegūt ļoti aukstu datora |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol! kā bout tosteris?
| |||
| |||
| Wow. Es domāju, tas ir kauns, man nav dzīvot piekabe .................. |
|
| |||
| |||
| Jūs esat tosteris par priekšā, tad jūs lietošanas posmā mainīt, lai pārējo datora saldētava / ledusskapis ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i allways vēlējās uzstādīt lielu ūdens dzesēšanas radiatoru ārpus mana pc domāju, ka pie nite un ziemas mans temps būtu ļoti foršs