![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pořád jsem přemýšlel o tom starobe rokmi, keď som prvýkrát čítal o vodné chladenie, myslel som, "hmm, prečo nie niekomu urobiť veci, ktoré má klimatizáciu, alebo je ako chladničky?" ale majú (chladničky sú fáza chladenia a náklady bomba, ale ochladzuje CPU to asi-40c dokonca asi na 5GHz
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
1) Vy kúpiť žiadnom prípade 2) Vy ste plandat komponenty z okna. Vážne keď ... to by im skôr chladné ![]() Nie je problém sa robí to, že práve jej elegancia ..
|
| |||
| |||
| Tu je malý problém, že žijeme v Anglicku přesto (kvôli dažďu) |
|
| |||
| |||
| Aaa, to je pravda .. No, ušetríte na prípadu, ale namiesto toho budete musieť stráviť desať tisíc na odkvapov pre vašu strechu
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've seen ľudia používajú kvapalný dusík pred!
| |||
| |||
| Áno, je to len pre závažné přetaktování pokusy však, rovnako ako sa snaží poraziť svetový rekord apod Neznamená to však trvať dlho ako keď sa dusík vyprchávaniu dosť rýchlo, takže nie je vľavo, pričom constat beží na ňom outof otázku . Fáza zmenou je jediný spoľahlivý, stály spôsob, ako vážne studená PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol! ako na vlne toaster?
| |||
| |||
| Wow. Myslím, že je to škoda, já nežijú v prívesom .................. |
|
| |||
| |||
| Máte sendvičovač na prednej strane, potom fáze zmien, aby bol zvyšok vášho PC a mraznička / lednice ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i allways chceli pripojiť veľké vodné chladenie radiátora vonku na môj PC myslieť na noc av zime moje temps by bolo veľmi cool
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Super vysoká teplota? | computeruler | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 27. apríla 2008 08:30 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB. | d0od | Graphics Cards & Monitory | 5 | 22. marca 2008 13:21 |
| Britians Najrýchlejší superpočítač | CallumUK | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 8. februára 2008 13:37 |
| Super teplej laptop | Xao | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 14. január 2008 08:32 |
| Super audio grabber 3.0 problém? | speed101 | Všeobecné Software Chat | 2 | 18. december 2007 08:39 |
| Thread Tools | |
| |