![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стално сам размишљам о томе годинама пре, када сам први пут читао о томе воде за хлађење, помислио сам: "Хмм, зашто не неко направи слуцај да има климу, или је као фрижидер?" али они су (фрижидери су фазе хлађења и цене бомба, али се хлади процесора на око-40Ц, чак на око 5ГХз
| |||
| |||
| Куоте:
1) Можете купити ни у ком случају 2) Ти си висити компоненте из прозора. Озбиљно иако ... то би их задржати, а кул ![]() Тхереса не прави проблем да ради, само је дивота ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Постоји мали проблем који живимо у Енглеској иако је (због кише) |
|
| |||
| |||
| Агх, тај прави .. Па, можете сачувати на случај, али уместо да морате да потрошите на десет велике надстрешнице за ваш кров
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виђао сам да људи користе течни азот пре!
| |||
| |||
| Да, то је само за озбиљне Оверцлоцкинг покушаја ипак, као да покушавате да се туку итд светски рекорд То не траје дуго иако је као азот испарава прилично брз, тако да не постоји ни лево, остављајући цонстат раде на томе оутоф питање . Промена фазе је једини поуздан, стално начин да се озбиљно хладно рачунара |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЛОЛ! како наступ тостер?
| |||
| |||
| Уоу. Мислим да је срамота ја не живим у приколицу .................. |
|
| |||
| |||
| Имате тостер на предњој страни, онда можете користити да промените фазу остатком рачунара замрзивац / фризидер ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| увек сам хтео да монтирате велике воде за хлађење радијатора ван за мој пц мислим на НИТЕ и зими моје Темпс би веома кул
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Супер висока темп? | цомпутерулер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 27 април 2008 08:30 |
| Хмм ... 8500ГТ Супер + 1ГБ | д0од | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 22 март 2008 13:21 |
| Најбржи Бритианс Супер Цомпутер | ЦаллумУК | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 8 фебруар 2008 13:37 |
| Супер хот лаптоп | Ксао | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 14 јануар 2008 08:32 |
| Супер Аудио грамжљивац 3,0 проблем? | спеед101 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 18 децембар 2007 08:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |