![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bu konuda yıllar önce, ben ilk su soğutma hakkında düşünme, ben "Hmm, neden birisi klima bir durumda veya bir buzdolabı gibi bir şey yapmaz sanıyordum?" Tutulacak ama var (fridges faz soğutma ve bir bomba maliyeti, ancak CPU hakkında-40C bile hakkında 5GHz kalmaktadır Cools
| |||
| |||
| Alıntı:
1) Hiçbir durumda satın 2) bir pencere dışında bileşenleri ettiğiniz asılı. Cidden ama ... Onlara oldukça serin tutmak da ![]() Yapmakla Theres gerçek sorun, onun sadece temizlik ..
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| İşte Türkiye bu yaşadığımız küçük sorun var ama yağmur (nedeniyle) |
|
| |||
| |||
| Agh gerçek şu .. Evet, bir olgu, ancak kaydetmek yerine On suyolu üzerinde çatı için büyük harcamak zorunda
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İnsanların önce sıvı azot kullanmak gördüm!
| |||
| |||
| Evet, sadece ama ciddi overclock denemeleri için, uzun olsa olarak Azot oldukça hızlı buharlaşabilmektedir için son değil dünya rekor vb yenmek için çalışıyor gibi, bu nedenle herhangi bir sola, constat üzerinde çalışan bırakarak değil soru outof . Faz değiştirme almanın tek güvenilir, sürekli bir yoldur ciddi soğuk PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol!!! ne dersin bir tost makinası?
| |||
| |||
| Vay be. Ben bir karavan içinde .................. canlı yoktur's a shame tahmin |
|
| |||
| |||
| Sen, sonra da bir PC dondurucuya geri kalanı için / buzdolabı faz kullanımını ön tarafındaki tost makinası var ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I allways için bilgisayar nite at düşünüyorum ve kış benim temps çok iyi olur büyük bir su dışında radyatör soğutma sistemi istedi
![]() |
|
| Bookmarks |