![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я думав про неї давним-давно, коли я вперше прочитав про водяного охолодження, я подумав: "Хм, чому б не зробити кого-то справа, що є кондиціонер, або, як холодильник?" але вони (холодильники фазу охолодження і витрати бомбу, але охолоджує процесора до-40C ще близько 5GHz
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
1) Ви купуєте жодному разі не 2) Ви бовтатися ви компоненти з вікна. Якщо серйозно ... він буде тримати їх досить прохолодно ![]() Theres ніякої реальної проблеми, що робить його просто акуратності ..
|
|
|||
|
|||
|
Існує невелика проблема, що ми живемо в Англії, хоча (з-за дощу)
|
|
|
|||
|
|||
|
AGH, Thats істинно .. Ну, ви економите на справі, але замість цього ви повинні витратити десять Grand на карнизі для вашої даху
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я бачив, як люди використовують рідкий азот раніше!
|
|||
|
|||
|
Так, це тільки для серйозних спроб розгону, хоча, як намагатися побити світовий рекорд т.д. Це не довго тривати хоча, як азот випаровується досить швидко, тому що немає ніякої пішли, залишивши завірена запущену на ньому outof питання . Фази зміни є єдиним надійним, постійним способом отримання серйозних холодно ПК
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
LOL! який бій тостер?
|
|||
|
|||
|
Wow. Я припускаю, що це ганьба я не живу в трейлері ..................
|
|
|
|||
|
|||
|
У вас є тостер на фронті, після чого використовується фазовий перехід, щоб інші комп'ютери морозильник, холодильник
![]()
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
я завжди хотіла, щоб змонтувати великий радіатор водяного охолодження за межами мого ПК думають Nite і взимку моя Temps буде досить прохолодно