![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| този е добра идея accually! Аз все още мисля, че климатик идея по-добре е LOL
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз действително сериозно се замисляла да го правиш и въвеждане на радиатора под стряха (мястото, под покрив, където има почти не изолация), тъй като това ще запази готино, и ще означава, че трябва да пуснати натоварвания на феновете и тя не би независимо от това, колко силно те били.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виждала съм снимки на дело пред с мини климатик вътре в нея. А Google може да го включите.
|
| |||
| |||
| Сигурен ли си, че тя не е била фаза промяна възел? |
|
| |||
| |||
| тези фаза chaning thingys са abbbsssoooolluttlllyyy AMAZING |
|
| |||
| |||
| Да, те са, аз искам, но те разходи като £ 300 и че само охлажда на процесора, и ако бях ще OC с него, аз ще трябва водно охлаждане за NB поне също. |
|
| |||
| |||
| Не, тя имаше miniaturised компресора и радиатора вътре в нея. А фаза на промяна е просто една електрическа тампон, че стане доста горещо от едната страна и доста студено, от друга.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| О, да! Компресор Хладно го подобна температура. Infact Аз мисля, че можеше да се мисли за компресори и преди, не сте сигурни все пак. Всяка една, аз няма да кажа да не се |
|
| |||
| |||
| Мислех, че го използва фреон или каквото |
|
| |||
| |||
| Ами, да го прави както извор. Аз не съм сигурен дали фреон е това, което използват за заместване на токсично вещество, или дали фреон е токсично вещество, че е забранено
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Супер висока температура? | computeruler | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 27 април 2008 08:30 |
| Хм ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Графика на карти & Монитори | 5 | 22 Март 2008 13:21 |
| Britians Супер бързият компютър | CallumUK | Общи Хардуер Чат | 3 | 8 февруари 2008 13:37 |
| Супер горещи лаптоп | Xao | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 14 Jan 2008 08:32 |
| Супер Аудио хищник 3,0 проблем? | speed101 | Общи Софтуер Чат | 2 | 18 Дек 2007 08:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |