![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to je dobrý nápad accually! I přesto si myslím, že klimatizační zařízení nápad je lepší LOL
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já skutečně vážně myslela, že dělá a uvedení chladič pod okap (v místě těsně pod střechou, kde není téměř žádná izolace), protože by to keep it cool, a znamenalo by měla jsem spoustu fanoušků a to by nebylo Nezáleží na tom, jak hlasitě se.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viděl jsem fotky případ předtím, než s mini klimatizací uvnitř. A Google by mohl zase ji.
|
| |||
| |||
| jste si jistý, že to nebyla změna fáze jednotku? |
|
| |||
| |||
| tato fáze chaning thingys jsou abbbsssoooolluttlllyyy CESKÉ |
|
| |||
| |||
| Ano, jsou, já chci, ale stejně jako náklady na 300 liber, a že pouze chlazení procesoru, a když jsem šel na OC s ním bych potřebu vody pro chlazení Pozn. atleast taky. |
|
| |||
| |||
| Ne, měl miniaturizovaného kompresor a chladič uvnitř. A fáze změn je v podstatě jen elektrické podložky, které se spíše horké na jedné straně a spíše studená na straně druhé.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ach, ano, kompresor to v pohodě, že k podobné teploty. Infact Myslím, že by bylo možné uvažovat o kompresory dříve, i když si nejsem jistá. Buď jedno, já bych neřekl ne |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem, že je použit freon nebo cokoliv |
|
| |||
| |||
| No, jo, jak to dělá dobře. Nejsem si jistý, pokud byl freon, co se používá k nahrazení toxická látka, nebo zda freon je toxická látka, která byla zakázána
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Super vysoká teplota? | computeruler | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 27. dubna 2008 08:30 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB. | d0od | Graphics Cards & Monitory | 5 | 22. března 2008 13:21 |
| Britians Nejrychlejší superpočítač | CallumUK | Obecné Hardware Chat | 3 | 8. února 2008 13:37 |
| Super teplé laptop | Xao | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 14. leden 2008 08:32 |
| Super audio grabber 3.0 problém? | speed101 | Obecné Software Chat | 2 | 18. prosinec 2007 08:39 |
| Thread Nástroje | |
| |