![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| taj je dobra ideja accually! Još uvijek mislite da je klima uređaj Ideja je bolje LOL
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja stvarno misli ozbiljno i da se radi o postavljanju grijač ispod strehe (mjesto samo pod krovom gdje je gotovo bez izolacije), kao da bi zadržali to super, i ja bi značilo da bi trebao staviti hrpe obožavatelja i ne bi obzira koliko su glasni.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vidio sam slike slučaju prije nego što je mini klima uređaj unutar nje. Google može pretvoriti ga.
|
| |||
| |||
| li siguran da nije bila faza promijeniti jedinicu? |
|
| |||
| |||
| one phase chaning thingys su abbbsssoooolluttlllyyy Iznenađujuće |
|
| |||
| |||
| Da, oni su, želim jedan, ali su troškovi kao £ 300 i to samo hladi CPU, i ako sam bio idući u OC sa Internet, JA će potreba za vodom za hlađenje NB atleast previše. |
|
| |||
| |||
| Ne, ona je imala miniaturised kompresor i radijator unutar nje. A fazu promjena je u osnovi samo električni jastučić koji dobije prilično vruća na jednu stranu i prilično hladno na drugoj strani.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ah, čak kompresor's cool to sličnu temperaturu. Infact ja mislim da bi mogao misli kompresora prije, ali nije sigurno. Ni jedno, Ne bih rekao da nema |
|
| |||
| |||
| Mislila sam da se one koriste freon ili štogod |
|
| |||
| |||
| Pa, da to kao dobro. Im 'ne siguran ako freon je ono što im koristi za zamjenu toksičnih stvari, ili da li je freon toksičnih stvari koje je zabranjeno
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Super visoka temp? | computeruler | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 27. travanj 2008 08:30 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Graphics Cards & Monitors | 5 | 22. ožujak 2008 13:21 |
| Najbrži Britians Super Computer | CallumUK | General Hardware Chat | 3 | 8. veljača 2008 13:37 |
| Super hot laptopa | Xao | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 14 siječanj 2008 08:32 |
| Super Audio gramžljivac 3,0 problem? | speed101 | Općenito Software Chat | 2 | 18. prosinac 2007 08:39 |
| Thread Tools | |
| |