![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| amit egy jó ötlet accually! Még mindig hiszem, a klíma is jobb ötlet LOL
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én valóban komolyan gondoltam, hogy ezt, így a fűtőtest eresz alatt (az a hely, csak a tetőn, ahol szinte nincs szigetelés), mint azt, hogy tartsa hűvös, és ez azt jelentené, hogy rengeteg rajongó és nem fog függetlenül attól, hogy hangos volt.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Láttam képeket olyan eset előtt egy mini klíma benne. A Google is kapcsolja ki.
|
| |||
| |||
| Biztos, hogy nem volt Fázisváltó egységet? |
|
| |||
| |||
| e szakaszának chaning thingys van abbbsssoooolluttlllyyy AMAZING |
|
| |||
| |||
| Igen, vannak, én azt szeretném, de ezek költségei, mint 300 £, és csak lehűti a CPU, és ha én megyek OC vele, akkor van szükség vízhűtés az NB atleast is. |
|
| |||
| |||
| Nem, ez volt a miniatürizált kompresszor és radiátor benne. A Fázisváltó alapvetően csak egy elektromos párna, hogy elég meleg lesz az egyik oldalon és elég hideg a másikon.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ó, igen, kompresszor baj, hogy egy hasonló hőmérséklet. Infact Azt hiszem, lehetett volna gondolkodni a kompresszor előtt, bár nem biztos. Vagy egy, én nem mondom, hogy nem |
|
| |||
| |||
| Azt hittem, hogy ezt a freon, vagy bármi |
|
| |||
| |||
| Nos, igen ez is lehetséges. Nem vagyok biztos abban, freon volt, amit használnak, hogy a toxikus dolgok, vagy freon a mérgező dolog, hogy betiltották
__________________ serverguy |