![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats gera idėja accually!! Aš vis dar manau, kad oro kondicionierius idėja yra geriau LOL
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš tikrai rimtai galvoja apie sekasi ir įgyvendinti radiatorių pagal pastogės (vieta, tik po stogu, kur beveik nėra izoliacija), nes tai laikyti vėsioje, o tai reiškia man reikia pateikti apkrovos gerbėjų ir nebūtų nesvarbu kaip garsiai jie buvo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš mačiau nuotraukas bylą su mini oro kondicionieriaus viduje. "Google" gali Turn It Up.
|
| |||
| |||
| tikrai nebuvo Fazių kaitos vienetas? |
|
| |||
| |||
| tas etapas chaning thingys yra abbbsssoooolluttlllyyy amazing |
|
| |||
| |||
| Taip, jie yra, aš noriu vieną, bet jos sąnaudas, kaip £ 300 ir kad tik atvėsina procesorių, o jei aš būsiu su OC su juo, aš reikia vandens aušinimo NB atleast per. |
|
| |||
| |||
| Ne, ji miniatiūriniai kompresoriaus ir radiatoriaus viduje. Fazių kaitos iš esmės yra tik elektros bloknotu, kad jis pasireiškia gana karštas vienos pusės ir gana šaltas dėl kitų.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ah, yea, kompresoriai's cool jį panašus temperatūros. Infact Manau galėjo galvoti apie kompresorių ir anksčiau, tačiau tikrai ne. Vieną, nenoriu pasakyti "ne" |
|
| |||
| |||
| Maniau, kad jis naudojamas freono arba bet |
|
| |||
| |||
| Well, yeah ji taip pat. Nesu tikras, jei freono buvo tai, ką jie naudojami vietoj nuodingų medžiagų, ar freono yra nuodingų medžiagų, kad buvo uždraustas
__________________ serverguy |