![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
thats laba ideja accually!! Es vēl joprojām domāju, gaisa kondicionieris ideja ir labāka LOL
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es tiešām nopietni domājis par to izdarīt, un nodot radiatoru zem karnīzes (vieta tikai zem jumta, kur nav gandrīz nekādu izolācijas), jo tas glabā to atdzesē, un tas nozīmē, ka man būtu jāliek slodzes sacensību un nebūtu Lai cik skaļi viņi bija.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es esmu redzējis bildes lietu izskatīšanai ar mini gaisa kondicionieris tā iekšpusē.
Google varētu pārvērst to.
|
|
|||
|
|||
|
esat pārliecināti, ka tas nebija Fāzes maiņas vienība?
|
|
|
|||
|
|||
|
šo posmu chaning thingys ir abbbsssoooolluttlllyyy AMAZING
|
|
|
|||
|
|||
|
Jā, tās ir, es gribu vienu, bet tās izmaksas, piemēram, £ 300 un ka tikai dzesē CPU, un ja es gatavojas OC ar to, man būtu nepieciešams ūdens dzesēšana, lai NB atleast too.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nē, tas bija miniaturizētām kompresoru un radiatoru iekšpusē.
Fāzes maiņas pamatā ir tikai elektriskā pad, kas izpaužas gan karsts, no vienas puses un diezgan auksts no otras puses.
|
|||
|
|||
|
Ak, jā, kompresoru vēsi tai līdzīgu temperatūru. Infact Es domāju, ka es varētu būt bijis domāt par kompresoru, pirms neesat pārliecināts though. Vai nu vienu, es negribētu teikt, ne uz
|
|
|
|||
|
|||
|
Es domāju, ka tā izmantota freona vai neatkarīgi
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu, jā tas arī.
Es neesmu pārliecināts, ja freons ir, ko viņi izmanto, lai aizstātu toksiskas stuff, vai freons ir toksisks sīkumi, kas tika aizliegta