![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats dobrym pomysłem accually! I nadal uważam klimatyzatora pomysł jest lepszy LOL
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I rzeczywiście poważnie myśli o tym robi i oddanie chłodnicy pod okap (miejsce tuż pod dachem, gdzie znajduje się prawie bez izolacji), co byłoby zachować cool, a to oznacza, należy umieścić ładunki kibiców i nie będzie Niezależnie od tego, jak były głośne.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Widziałem zdjęcia z wypadku przed mini klimatyzatora wewnątrz niego. Google może okazać się to.
|
| |||
| |||
| na pewno nie było w fazie zmiany jednostki? |
|
| |||
| |||
| te fazy chaning thingys są abbbsssoooolluttlllyyy AMAZING |
|
| |||
| |||
| Tak, są, chcę, ale jak one koszty £ 300 i że tylko chłodzi procesor, a jeśli mi się OC z nim będę potrzebę chłodzenia wodą do NB atleast zbyt. |
|
| |||
| |||
| Nie było zminiaturyzowanych sprężarki i chłodnicy wewnątrz niego. A etap zmian jest zasadniczo tylko elektryczne manipulatora, że staje się dość gorąco na jednej stronie i dość zimno, z drugiej strony.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ach, tak, kompresor's cool to do podobnej temperatury. Infact sądzę mogły być myślenie sprężarek przed, choć nie ma pewności. Jeden, I wouldn't say no to |
|
| |||
| |||
| Myślałem, że stosowane niezależnie lub freonowej |
|
| |||
| |||
| Cóż, tak jak robi to dobrze. Nie wiem, czy freonowej było to, co oni zastąpić materiały toksyczne, czy freonowej są toksyczne rzeczy, która została zakazana
__________________ serverguy |