![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats o idee bună accually!!!! Eu cred că încă de aer conditionat este o idee mai bine LOL
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De fapt am gândit serios să fac asta şi punerea radiatorul sub streaşină (locul doar sub acoperiş în cazul în care nu există aproape nici izolare), după cum că ar menţine rece, şi ar însemna că ar trebui să pună pe sarcini de fani şi nu ar Indiferent de modul în care au fost puternic.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am văzut poze cu un caz înainte cu un mini-aer condiţionat în interiorul acestuia. Un Google ar putea să-l în sus.
|
| |||
| |||
| Sigur, nu a fost o fază schimba unitate? |
|
| |||
| |||
| cele fază chaning thingys sunt abbbsssoooolluttlllyyy Amazing |
|
| |||
| |||
| Da, ei sunt, vreau una, dar au costuri ca £ 300 şi că doar răceşte procesorul, şi dacă aş fi fost de gând să OC cu aceasta, am avea nevoie de apă de răcire pentru NB atleast prea. |
|
| |||
| |||
| Nu, ea a avut un compresor miniaturised şi radiator în interiorul acestuia. O faza de schimbare este, în principiu, doar un tampon electrice care devine destul de "fierbinte" pe de o parte, si destul de rece, pe de altă parte.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ah, da, compresor răcoare la o temperatură similară. Fapt cred că s-ar putea să fi fost de gândire înainte de compresoare, deşi nu sunt sigur. Ori una, nu as spune nu la |
|
| |||
| |||
| Am crezut că este folosit freon sau ce |
|
| |||
| |||
| Ei bine, da n-are, de asemenea. Nu sunt sigur dacă freon a fost ce-au folosit pentru a înlocui toxice lucruri, sau dacă freon este toxic lucrurile care a fost interzis
__________________ serverguy |