![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to je dobrý nápad accually! I napriek tomu si myslím, že klimatizačné zariadenie nápad je lepší LOL
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já skutočne vážne myslela, že robí a uvedenie chladič pod odkvap (v mieste tesne pod strechou, kde nie je takmer žiadna izolácia), pretože by to keep it cool, a znamenalo by mala som veľa fanúšikov a to by nebolo Nezáleží na tom, ako hlasno sa.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Videl som fotky prípad predtým, než s mini klimatizáciou vnútri. A Google by mohol zase ju.
|
| |||
| |||
| ste si istý, že to nebola zmena fázy jednotku? |
|
| |||
| |||
| táto fáza chaning thingys sú abbbsssoooolluttlllyyy ČESKÉ |
|
| |||
| |||
| Áno, sú, já chci, ale rovnako ako náklady na 300 libier, a že iba chladenie procesora, a když jsem šel na OC s ním bych potrebu vody na chladenie Pozn atleast taky. |
|
| |||
| |||
| Nie, mal miniaturizovaného kompresor a chladič vnútri. A fázy zmien je v podstate len elektrickej podložky, ktoré sa skôr horúce na jednej strane a skôr studená na strane druhej.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ach, áno, kompresor to v pohode, že na podobné teploty. Infact Myslím, že by bolo možné uvažovať o kompresory predtým, aj keď si nejsem jistá. Buď jedno, já bych neřekl ne |
|
| |||
| |||
| Myslel som, že je použitý freon alebo čokoľvek |
|
| |||
| |||
| No, jo, ako to robí dobre. Nie som si istý, ak bol freón, čo sa používa na nahradenie toxická látka, alebo či freón je toxická látka, ktorá bola zakázaná
__________________ serverguy |