menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Dva zdroje napájení, jeden počítač

Reply

Thread Nástroje
Old 18. května 2008, 11:19
Dárce Skupina

No je to možné? protože jsem se mé nové GFX karty, jako tomu bylo v nabídce, ale můj současný zdroj napájení není dostatečně silný na to, ale můj bratr je podání zpět napájení z Uni že byl pomocí dostal do svého nového notebooku. Ale to PSU také není dostatečně silný na to své vlastní, takže je možné, stačí použít PSU, že k moci se GFX kartu, zároveň s využitím stávající pro zbytek počítače? A pokud ano, jaká jsou rizika, o tom, co by i potřeba udělat pro to udělat.

Díky

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 18. května 2008, 12:51
Administrátor Skupina

Pochybuji, jak by bylo třeba zapojit do mobo získat signál, aby se z případu switch.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18. května 2008, 14:57
Moderátor skupiny

Yeh, její možné.

Dělám to docela pravidelně, když nemůže být obtěžoval přijmout disk z počítače na swap do jiného. Jen jsem zapojte SATA kabel do PC a ostatní moc oba nahoru.

Žádný důvod, proč by nemohl fungovat s grafickou kartou, pokud máte nějaký způsob, jak začít druhá PSU nahoru.

Heres některé nápady

PSUs nejsou opravdu chytré, že se jen dodat šťávu.

Pokud budete dělat, ujistěte se, že užíváte nějaké obrázky

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 18. května 2008, 15:45
Dárce Skupina

Nevím, jestli jsem se však, protože nemám rearly chtějí usmažit moje nové 200 liber GFX karty A já myslel, možná, pokud jsem použil kus drátu připojit vývody otočit PSU na obou PSU to (tak stejné vývody byly připojeny), když jeden dostal signál k zapnutí, ostatní by to stejně. Nicméně nevím, jestli by to fungovat, nebo ne.
Old 19. května 2008, 07:57
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
Nevím, jestli jsem se však, protože nemám rearly chtějí usmažit moje nové 200 liber GFX karty A já myslel, možná, pokud jsem použil kus drátu připojit vývody otočit PSU na obou PSU to (tak stejné vývody byly připojeny), když jeden dostal signál k zapnutí, ostatní by to stejně. Nicméně nevím, jestli by to fungovat, nebo ne.
Ano, to by mělo fungovat.

Ty obvykle jen je třeba trochu experimentovat, abyste zjistili, co máte na připojení k vám PSU požární nahoru.

Old 19. května 2008, 09:45
Dárce Skupina

Asi je to proto, že je nulové náklady. Bylo by lepší koupit silnější PSU. Nejste si jisti, jak toto řešení ve srovnání s nákupem levné, ale výkonné PSU, záleží, jak dobře dvě malé-moc PSUs se!

Jedním z řešení by bylo aktivovat start-on-power-on, pokud máte v nastavení systému BIOS. To znamená, že počítač se spustí, jakmile si přes síťovou switch (na rozdíl od tlačítka na přední případ). Pak si buď ji zapněte a vypnutí na zeď, nebo jeden z těchto bezdrátové napájení-spořič přepínače moci jej.

Old 19. května 2008, 10:06
Dárce Skupina

Nebyl jsem to dělat, jak je to s nulovou cenu sceme, Dělal jsem to tak bych mohl vyzkoušet moji novou GFX karta na mé současné stavět, než jsem si zbytek mého stavět, ale já jsem sehnat coolermaster 1000W pro mé stavět , tak jsem ji nebude potřebovat po tomto.
Old 19. května 2008, 13:12
Dárce Skupina

Používáte-li druhý zdroj napájení, které budete potřebovat na horkém drátu je napájení

kontrola mých stránkách pro instrukce
http://mypcbuild.piczo.com/ (18) psuho ... linkvar = 000044

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktována! Athlon64 3000 +
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
diy vzduchem chlazený chladič
Síť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Okna 7 Ultimate
Old 19. května 2008, 13:47
Dárce Skupina

ok, budu držet v paměti, že pokud se rozhodnu pro to udělat, a také mi dal myšlenku, aby se moje webové stránky do svého počítače vybudovat místo, nebude velmi zajímavé, jak jsem nedělal žádné mods k , ale co sakra, já si to tak.
Old 19. května 2008, 15:21
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
ok, budu držet v paměti, že pokud se rozhodnu pro to udělat, a také mi dal myšlenku, aby se moje webové stránky do svého počítače vybudovat místo, nebude velmi zajímavé, jak jsem nedělal žádné mods k , ale co sakra, já si to tak.
Co vaše stránky adresu?

Reply

Register

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Počítačové Nebude Zapněte ashaiba Obecné Hardware Chat 3 4. května 2009 10:25
Potřebuji nový napájecí zdroj pro počítač JuanCarlos Případy & Napájecí zdroje 6 20. březen 2009 02:07
Mrtvý Computer - No Power On pastordan Obecné Hardware Chat 9 27. leden 2009 02:26
Počítačové Napájení PSU Test Insaneman1731 Případy & Napájecí zdroje 3 27. prosinec 2007 09:37
PC Počítačové Spotřeba energie sirantonycartwright Případy & Napájecí zdroje 2 22. října 2007 11:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.