![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No je to možné? protože jsem se mé nové GFX karty, jako tomu bylo v nabídce, ale můj současný zdroj napájení není dostatečně silný na to, ale můj bratr je podání zpět napájení z Uni že byl pomocí dostal do svého nového notebooku. Ale to PSU také není dostatečně silný na to své vlastní, takže je možné, stačí použít PSU, že k moci se GFX kartu, zároveň s využitím stávající pro zbytek počítače? A pokud ano, jaká jsou rizika, o tom, co by i potřeba udělat pro to udělat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pochybuji, jak by bylo třeba zapojit do mobo získat signál, aby se z případu switch.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, její možné. Dělám to docela pravidelně, když nemůže být obtěžoval přijmout disk z počítače na swap do jiného. Jen jsem zapojte SATA kabel do PC a ostatní moc oba nahoru. Žádný důvod, proč by nemohl fungovat s grafickou kartou, pokud máte nějaký způsob, jak začít druhá PSU nahoru. Heres některé nápady PSUs nejsou opravdu chytré, že se jen dodat šťávu. Pokud budete dělat, ujistěte se, že užíváte nějaké obrázky
|
| |||
| |||
| Nevím, jestli jsem se však, protože nemám rearly chtějí usmažit moje nové 200 liber GFX karty A já myslel, možná, pokud jsem použil kus drátu připojit vývody otočit PSU na obou PSU to (tak stejné vývody byly připojeny), když jeden dostal signál k zapnutí, ostatní by to stejně. Nicméně nevím, jestli by to fungovat, nebo ne. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ty obvykle jen je třeba trochu experimentovat, abyste zjistili, co máte na připojení k vám PSU požární nahoru.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Asi je to proto, že je nulové náklady. Bylo by lepší koupit silnější PSU. Nejste si jisti, jak toto řešení ve srovnání s nákupem levné, ale výkonné PSU, záleží, jak dobře dvě malé-moc PSUs se! Jedním z řešení by bylo aktivovat start-on-power-on, pokud máte v nastavení systému BIOS. To znamená, že počítač se spustí, jakmile si přes síťovou switch (na rozdíl od tlačítka na přední případ). Pak si buď ji zapněte a vypnutí na zeď, nebo jeden z těchto bezdrátové napájení-spořič přepínače moci jej.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nebyl jsem to dělat, jak je to s nulovou cenu sceme, Dělal jsem to tak bych mohl vyzkoušet moji novou GFX karta na mé současné stavět, než jsem si zbytek mého stavět, ale já jsem sehnat coolermaster 1000W pro mé stavět , tak jsem ji nebude potřebovat po tomto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používáte-li druhý zdroj napájení, které budete potřebovat na horkém drátu je napájení
| |||
| |||
| ok, budu držet v paměti, že pokud se rozhodnu pro to udělat, a také mi dal myšlenku, aby se moje webové stránky do svého počítače vybudovat místo, nebude velmi zajímavé, jak jsem nedělal žádné mods k , ale co sakra, já si to tak. |
|
| |||
| |||
| Co vaše stránky adresu?
__________________ serverguy |
![]() |
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítačové Nebude Zapněte | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 3 | 4. května 2009 10:25 |
| Potřebuji nový napájecí zdroj pro počítač | JuanCarlos | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 20. březen 2009 02:07 |
| Mrtvý Computer - No Power On | pastordan | Obecné Hardware Chat | 9 | 27. leden 2009 02:26 |
| Počítačové Napájení PSU Test | Insaneman1731 | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 27. prosinec 2007 09:37 |
| PC Počítačové Spotřeba energie | sirantonycartwright | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 22. října 2007 11:49 |
| Thread Nástroje | |
| |