![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa je li to moguće? jer sam moj novi gfx karticu, kako je to bilo na ponudi, no moje sadašnje napajanje nije dovoljno snažan za to, ali moj brat je donoseći nazad napajanje iz Uni da je koristite dok on dobio svog novog laptopa. Ali to PSU također nije dovoljno snažan da je na sebe, pa je moguće da je dovoljno za korištenje PSU na vlast je gfx karticu, a koristeći trenutne za ostatak računala? I ako da, kakvi su rizici čineći to, i što mi je potrebno da uradim, da bi to učinili.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA sumnja to, kako bi trebao biti priključen na mobo da bi dobili signal za uključivanje u slučaju zamjene.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, njegove moguće. I to učiniti prilično redovito kada sam ne može biti smeta da se vozite iz računala na swap na drugu. JA pravedan čep na SATA kabel u drugi PC i moć obojici gore. Nema razloga zašto on ne može raditi s grafičkom karticom, kao čeznuti kao možete dobiti neki način da počnete drugi PSU gore. Heresu neke ideje PSUs nisu stvarno pametan da su samo na opskrbu soka. Ako to napravite, provjerite da li uzeti neke slike
|
| |||
| |||
| Ne znam da li ću se, jer ja ne želim rearly SRJ moje nove £ 200 gfx card A mislio sam, možda, ako sam koristio komad žice za spajanje kočiće za uključivanje PSU dana između dva PSU-a (isto tako igle su povezani), kada je dobio jedan signal za uključivanje, a drugi će učiniti as well. Međutim, ne znam, ako bi to posao ili ne. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Vi normalno je samo da se malo eksperimentiranja kako biste saznali što treba povezati da biste dobili PSU na vatri gore.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Valjda si to jer to je nula trošak. Bilo bi bolje da kupite više moćna PSU. Niste sigurni kako ovo rješenje uspoređuje s kupujete jeftini ali moćna PSU, ovisi koliko dobar dvije male snage PSUs se! Jedno rješenje bi bilo da aktivirate start-na-power-on, ako ga ima u svom BIOS-a. To znači da se računalo pokreće čim baciti mains prekidač (za razliku od na gumb na prednjem slučaju). Onda vam bilo uključite ga i isključiti na zid ili da jedna od tih bežičnih power-saver prekidači na vlast ga na.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| I nije to što je to nula trošak sceme, bio sam to tako da sam mogao isprobati moj novi gfx karticu na moje trenutne graditi, prije nego sam ostala moj grade, no ja sam uzimajući coolermaster 1000W za moj grade , tako da neću trebati nakon toga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako koristite drugi napajanje morat ćete toplom žicom napajanje
| |||
| |||
| ok, ja ću držati na umu da ako se odlučim za to, a isto tako mi dali ideju za uključivanje u moje web stranice moje računalo graditi, oni će biti vrlo zanimljiva jer sam ne radi na bilo kojem MODs ga, ali što je, dovraga, ja ću to učiniti anyway. |
|
| |||
| |||
| Što je adresa web lokacije?
__________________ serverguy |