![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát ez lehetséges? mert az új gfx-kártyát, mert az ajánlat, azonban a jelenlegi tápegység nem elég erős, de az öcsém, hogy vissza a tápkábelt Uni, hogy ő volt használva, amíg megvan az új laptop. De ez is PSU nem elég erős, hogy saját, így lehetséges, elég, hogy használja ki ezt a hatalmat a PSU gfx kártya, míg a jelenlegi egy évre, a számítógép? És ha igen, milyen kockázatokat körülbelül ezt, és mi lenne szükségem, hogy erre a célra.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kétlem, mind lenne szükség csatlakoztatva a mobo, hogy a jel, hogy bekapcsolja az ügy kapcsolót.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, hogy lehetséges. Én ezt elég rendszeresen, ha nem zavar, hogy vegye ki a meghajtót a számítógép csere a másikra. Csak csatlakoztassa a SATA kábelt a másik számítógép és a teljesítmény mindkét fel. Nincs ok arra, hogy ez nem működik a grafikus kártya, amíg lehet kapni valamilyen módon, hogy a második PSU fel. Heres néhány ötlet PSUs nem igazán, hogy okos, csak átadja a gyümölcslé. Ha mégis meg, győződjön meg róla, hogy egy kis képek
|
| |||
| |||
| Nem tudom, én is, mert nem rearly szeretne JSZK új £ 200 gfx-kártya És azt gondoltam, talán, ha én egy darab drótot, hogy csatlakoztassa a csap, hogy kapcsolja be a tápegység a tápegység a kettő között van (tehát ugyanaz a csapokat is kapcsolódik), ha az egyik megvan a jel, hogy kapcsolja be, a többi lenne is. Azonban nem tudom, ha ez a munka, vagy sem. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ön általában csak be kell egy kicsit kísérletezik, hogy megtudd, mit kell csatlakoztatni, hogy a tápegység a tűz ki.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Gondolom, te ezt, mert ez nulla költséggel. Nem lenne jobb, ha vesz egy nagyobb teljesítményű tápegység. Nem biztos, hogy ez a megoldás megfelel a felvásárlást egy olcsó, de hatékony PSU, attól függ milyen jó a két kis energiaigényű PSUs van! Az egyik megoldás az lenne, hogy aktiválja a Start-on-power-on, ha megvan a BIOS. Ez azt jelenti, hogy a számítógép elindul, amint dobja a hálózati kapcsoló (ellentétben a gombra az első eset). Akkor sem kapcsolja be és ki a falra, vagy egy ilyen vezeték nélküli gépi erő mód kapcsol be.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Én nem teszem meg, mert a nulla költséggel sceme, én ezt így tudtam kipróbálni az új gfx kártya a jelenlegi építeni, mielőtt kap a többi én építeni, viszont én kapok egy coolermaster 1000W mert építeni , ezért nem kell azt követően, hogy a. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha egy másik áramforrásra van szüksége, hogy a forró drót tápegység
| |||
| |||
| OK, I'll tartsa szem előtt, hogy ha úgy döntök, hogy ezt, és azt is adta nekem az ötletet, hogy forduljon webhelyemen számítógépet épít be a helyén, akkor nem is nagyon érdekes, én nem csinálok minden mods, hogy , de mi a fene, majd én egyébként. |
|
| |||
| |||
| Mi a honlapok címét?
__________________ serverguy |