![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na tai įmanoma? nes aš turiu savo naują GFX kortele, nes jis buvo pasiūlyti, tačiau mano dabartinis maitinimo nėra pakankamai galinga, kad ją, bet mano brolis, tai sugrįžus iš maitinimo Uni, kad jis naudojosi, kol jis gavo savo naują nešiojamąjį kompiuterį. Bet kad PSU taip pat nėra pakankamai galinga, kad dėl jo paties, kad tai įmanoma pakankamai naudoti, kad PSU į valdžią GFX kortele, nors naudojant dabartines vieną iš kitų kompiuterių? Ir jei taip, kokie tai padarytum riziką, ir ką man reikia padaryti, norint tai padaryti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš abejoju, abu turėtų būti prijungtas prie MOBO gauti signalą įjungti iš bylos jungiklis.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, jos įmanoma. Man tai gana reguliariai, kai negali būti nesiteikė imtis diską iš kompiuterio į swap į kitą. Aš tiesiog Plug SATA kabelį į kitą PC ir galios juos abu iki. Jokios priežasties, kodėl jis negali dirbti su grafikos plokštę, tol, kol galima gauti tam tikru būdu pradėti antrąjį PSU up. Heres idėjų PSUs nėra tikrai toks protingas, jie tiesiog tiekimo sulčių. Jei tai padarysite, įsitikinkite, kad jums šiek tiek nuotraukų
|
| |||
| |||
| Nežinau, jei aš nors, nes aš ne rearly norite mailius mano nauja 200 £ GFX kortelė Ir aš pagalvojau, gal jei naudojamas vielos gabalas prisijungti Pins pasukti PSU dėl dviejų PSU's (taip pat kaiščių buvo prijungtas), kai vienas gavo signalą įjungti, kitas padarys, kaip gerai. Tačiau aš nežinau, ar tai būtų darbo, ar ne. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jūs paprastai tik turi būti eksperimentų sužinoti, ką jūs turite prisijungti, kad gauti PSU į ugnį iki bitų.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Manau, jūs tai darote, nes jis yra nulinis kainą. Būtų geriau pirkti galingesni PSU. Nežinote, kaip šis sprendimas lygina su pirkimo pigūs, bet galingas PSU, priklauso nuo to kaip gera dvi mažos galios PSUs yra! Vienas iš sprendimų būtų aktyvuoti paleisti ant įjungimo jei turite jai BIOS. Tai reiškia, kad kompiuteris pradeda iškart mesti maitinimo jungiklis (o ne dėl bylos priekio mygtuką). Tuomet jūs arba jį įjungti ir išjungti per sieną arba gauti vieną iš šių bevielio energijos taupymo persijungia į energijos ją.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Aš ne tai daryti, nes ji yra nulis išlaidų sceme, darau tai, kad galėčiau išmėginti savo naują GFX kortelė Mano dabartinės statyti prieš man mano statyti poilsio, tačiau gaunu coolermaster 1000W mano kurti , taigi aš ne reikia ir po to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei naudojate antroje maitinimo jums reikia karšto vielos, elektros energijos tiekimo
| |||
| |||
| OK, I'll keep that in mind, nes, jei aš nuspręsti tai padaryti, ir ji taip pat man davė idėją paversti savo svetainę į savo kompiuterio sukurti svetainę, tai nebus labai įdomi, nes aš nedarysiu bet Modifikacijos į , bet kas hell, I'll do it anyway. |
|
| |||
| |||
| Kas jūsų svetainės adresas?
__________________ serverguy |