![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu tas ir iespējams? jo man ir mana jaunā gfx karte, jo tas bija piedāvājums, taču manu pašreizējo elektroenerģijas padeve nav pietiekami spēcīga, lai to, bet mans brālis ir celt atpakaļ enerģijas piegādi no "Uni, ka viņš, izmantojot līdz viņš ieguva savu jauno klēpjdatoru. Bet tas PSU arī nav pietiekami varena, par to pašu, tāpēc ir iespējams tos izmantot, ka PSU pie varas gfx karti, vienlaikus izmantojot pašreizējo uz pārējo datoru? Un ja tā, kādi ir to darīt tā draudus, un ko tas man būtu jādara, lai to izdarītu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es šaubos, gan vajadzētu būt pieslēgts MOBO nokļūt signālu ieslēgt no lietas slēdzi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, tā iespējams. Man ir diezgan regulāri, kad es nevar bothered uzņemties vadīt no datora swap otrā. Es tikko plug SATA kabeli citi PC un jaudas tos gan uz augšu. Nekāda iemesla, kāpēc tā nevarētu strādāt ar grafikas karti tik ilgi, cik jūs varat saņemt kaut kādā veidā sākt otro PSU augšu. Heres dažas idejas PSUs nav patiesi, ka gudrs, viņi vienkārši piegādāt sulu. Ja jūs to, pārliecinieties, ka Jūs lietojat dažas bildes
|
| |||
| |||
| Es nezinu, es gan, jo man nav rearly gribu izcept savu jauno £ 200 gfx karte Un es domāju, varbūt ja es lieto gabalu vadu savienojumu tapām, lai ieslēgtu PSU par starp diviem PSU's (tā pati tapām ir savienoti), kad viens got signāla ieslēgšanos, kas būtu jādara, kā arī. Tomēr es nezinu, ja tas strādā, vai nē. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Jūs parasti tikai jābūt mazliet eksperimentēt, lai atrastu to, ko jums pieslēgties, lai saņemtu PSU uz uguni uz augšu.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| I guess jūs darāt šo priekšlikumu, jo tas ir bez izmaksām. Būtu labāk pirkt jaudīgāku PSU. Nav pārliecināts, kā šāds risinājums salīdzinājumā ar pērkot lētu, bet jaudīgu PSU, ir atkarīgs, cik labi divas mazjaudas PSUs ir! Viens risinājums būtu aktivizēt sākt-on-power-on, ja esat to savā BIOS. Tas nozīmē, PC sākas, tiklīdz esat mest Mains switch (atšķirībā pogu gadījumā priekšā). Tad jūs vai nu ieslēdz to un izslēdz sienas vai saņemt vienu no šiem bezvadu enerģijas taupīšanas slēdži pie varas to.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Man nebija darīt to kā tas ir nulle izmaksas sceme, man bija darīt tā, lai es varētu izmēģināt savu jauno gfx karti par manu pašreizējo veidot, līdz es saņemšu pārējo manu būvēt, tomēr es esmu kļūst coolermaster 1000W manu būvēt , tāpēc es to nav nepieciešams pēc tam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja Jūs lietojat otru barošanas jums būs karsta stieple power supply
| |||
| |||
| ok, es ņemšu paturēt prātā, lai, ja es nolemj to darīt, un tas arī deva man ideju pārvērst manas mājas manā datorā izveidot vietni, tas nevar būt ļoti interesants, jo es neesmu dara jebkurš mods, lai , bet kāda velna, I'll do it anyway. |
|
| |||
| |||
| Kas jūsu vietnes adresi?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |