![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
No je to možné? pretože som sa mojej novej GFX karty, ako tomu bolo v ponuke, ale môj súčasný zdroj napájania nie je dostatočne silný na to, ale môj brat je podanie späť napájanie z Uni že bol pomocou dostal do svojho nového notebooku. Ale to PSU tiež nie je dostatočne silný na to svoje vlastné, takže je možné, stačí použiť PSU, že k moci sa GFX kartu, zároveň s využitím existujúcej pre zvyšok počítača? A ak áno, aké sú riziká, o tom, čo by aj potreba urobiť pre to urobiť.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pochybuji, ako by bolo potrebné zapojiť do Mobo získať signál, aby sa z prípadu switch.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yeh, jej možné.
Dělám to docela pravidelne, keď nemôže byť obťažovalo prijať disk z počítača na swap do iného. Len som zapojte SATA kábel do PC a ostatné moc obaja hore. Žiadny dôvod, prečo by nemohol fungovať s grafickou kartou, ak máte nejaký spôsob, ako začať druhá PSU hore. Heres niektoré nápady PSUs nie sú naozaj šikovné, že sa len dodať šťavu. Ak budete robiť, uistite sa, že užívate nejaké obrázky
|
|
|||
|
|||
|
Nevím, jestli jsem se však, pretože nemám rearly chcú usmažit moje nové 200 libier GFX karty
A já myslel, možná, ak som použil kus drôtu pripojiť vývody otočiť PSU na oboch PSU to (tak rovnaké vývody boli pripojené), keď jeden dostal signál na zapnutie, ostatné by to rovnako. Avšak nevím, jestli by to fungovať, alebo nie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Tie obvykle len treba trochu experimentovať, aby ste zistili, čo máte na pripojenie k vám PSU požiarnej hore.
|
|||
|
|||
|
Asi je to preto, že je nulové náklady. Bolo by lepšie kúpiť silnejší PSU. Nie ste si istí, ako toto riešenie v porovnaní s nákupom lacné, ale výkonné PSU, záleží, ako dobre dve malé-moc PSUs sa!
Jedným z riešení by bolo aktivovať start-on-power-on, ak máte v nastavení systému BIOS. To znamená, že počítač sa spustí, akonáhle si cez sieťovú switch (na rozdiel od tlačidla na prednej prípad). Potom si buď ju zapnite a vypnutie na stenu, alebo jeden z týchto bezdrôtové napájanie-spořič prepínače moci ho.
|
|||
|
|||
|
Nebol som to robiť, ako je to s nulovú cenu scem, Dělal jsem to tak by som mohol vyskúšať moju novú GFX karta na mojej súčasnej stavať, ako som si zvyšok môjho stavať, ale já jsem sehnat CoolerMaster 1000W pre mojej stavať , tak som ju nebude potrebovať po tomto.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ak používate druhý zdroj napájania, ktoré budete potrebovať na horúcom drôtu je napájanie
|
|||
|
|||
|
ok, budem držať v pamäti, že ak sa rozhodnem pre to urobiť, a tiež mi dal myšlienku, aby sa moje webové stránky do svojho počítača vybudovať miesto, nebude veľmi zaujímavé, jak jsem nedělal žiadne mods k , ale čo sakra, já si to tak.
|
|
|
|||
|
|||
|
Čo vaše stránky adresu?