![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па је ли то могуће? јер сам мој нови гфкс картицу, како је то било на понуди, но моје садашње напајање није довољно снажан за то, али мој брат је доносећи назад напајање из Уни да је користите док он добио свог новог лаптоп. Али то псу такође није довољно снажан да је на себе, па је могуће да је довољно за коришћење псу на власт је гфкс картицу, а помоћу тренутне за остатак рачунара? И ако да, какви су ризици чинећи то, и шта ми је потребно да урадим, да би то урадили.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА сумња то, како би требао бити прикључен на мобо да би добили сигнал за укључивање у случају замене.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыех, његове могуће. И то урадите прилично редовно када сам не може бити смета да се возите из рачунара на суап на другу. ЈА праведан плоу на САТА кабл у други ПЦ и моћ обојици горе. Нема разлога зашто он не може да ради са графичком картицом, као један дуг као можете добити неки начин да почнете да други псу горе. Хересу неке идеје ПСУс нису стварно паметан да су само на снабдевање сока. Ако то направите, проверите да ли узети неке слике
|
| |||
| |||
| Не знам да ли ћу се, јер ја не желим реарлы СРЈ моје нове £ 200 гфкс цард А мислио сам, можда, ако сам користио комад жице за спајање Кочић за укључивање псу дана између два псу-а (исто тако игле су повезани), када је добио један сигнал за укључивање, а други ће учинити ас уелл. Међутим, не знам, ако би то посао или не. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ви нормално је само да се мало експериментисања како бисте сазнали шта треба карика за добити псу на ватри горе.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Ваљда си то јер то је нула костим. Било би боље да купите више моћна псу. Нисте сигурни како ово решење упоређује с купујете јефтини али моћна псу, зависи колико добар две мале снаге ПСУс се! Једно решење би било да активирате старт-на-поуер-он, ако га има у свом БИОС-а. То значи да се рачунар покреће чим роад маинс прекидач (за разлику од на дугме на предњем случају). Онда вам било укључите га и искључити на зид или да једна од тих бежичних поуер-савер прекидачи на власт га на.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| И није то што је то нула костим сцеме, био сам то тако да сам могао испробати мој нови гфкс картицу на моје тренутне градити, пре него сам остала мој граде, но ја сам узимајући цоолермастер 1000У за мој граде , тако да нећу требати након тога. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако користите други напајање мораћете да топлом жицом напајање
| |||
| |||
| ок, ја ћу држати на уму да ако се одлучим за то, а исто тако ми дали идеју за укључивање у моје веб странице моје рачунар градити, они ће бити врло занимљива јер сам не ради на било којем МОДс га, али шта је, доврага, ја ћу то учинити Аныуаы. |
|
| |||
| |||
| Што је адреса веб локације?
__________________ сервергуы |