![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki bu mümkün mü? olarak sunarlar, çünkü ben, benim yeni Gfx kartı varsa, ancak mevcut güç kaynağı yeterli bunun için, ancak güçlü değil kardeşim Üniversite kimden kendisine yeni bir dizüstü bilgisayar var kadar kullandığınız bir güç kaynağı geri getiriyor. Ama bu PSU yeterli it's own, bu nedenle yeterli bir PSU, whilst bilgisayarı geri kalan kısmı için geçerli bir kullanarak Gfx kartı güç kullanımı mümkündür güçlü değil de nedir? Ve eğer böyle ise, bu ne yaptığını ilgili riskler, ve ne yapmak için bunu yapmak gerekir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben, gerek mobo halinde üzerindeki durumda geçiş kimden çevirmek için sinyal almak için takılı olması gerekir bundan şüpheliyim.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, onun mümkün. Oldukça düzenli olarak ben bir bilgisayara başka bir değiş tokuş etmek için bir sürücü almak için rahatsız olamaz yaparım. Sadece diğer PC ve güç onları içine SATA kablosu hem kadar fiş. Hayır nedenle uzun bir grafik kartı ile couldn't olarak sizi ikinci PSU başlatmak için bir yol alabilirsiniz. Heres fikir PSUs değil gerçekten zeki, bunlar sadece suyu kaynağı. Eğer, bunu bazı fotoğraf çekmek emin olun
|
| |||
| |||
| Eğer ki, çünkü rearly kızartmak için yeni £ 200 Gfx kart istemiyorum olacak bilmiyorum Ve, belki ben bacağına bağlamak arasında iki PSU's (böylece aynı pinler bağlı olduğunu üzerindeki PSU çevirmek için tel bir parça kullanılan) tek açmak için sinyal var, diğerinde de yapmak düşündüm. Bu da çalışmaya devam eder Ancak bilmiyorum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Normalde sadece kadar yangın için PSU almak bağlanmak için ne olduğunu öğrenmek için denemeye biraz gerekiyor.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ben çünkü sıfır maliyet bunu yapıyorsun galiba. Bu daha güçlü bir PSU almak daha iyi olur. Emin değil misiniz bu nasıl bir çözüm ucuz ama güçlü PSU satın alma ile karşılaştırır bağlı iki düşük güç PSUs ne kadar iyi! Bir çözüm eğer BIOS'unda almak üzere güç başlayacak etkinleştirmek olabilir. Bu PC siz Ana geçiş atmak (as durumunda ön tarafındaki butonu) karşı başlar demektir. Sonra da duvarda bulunan ve kapatmak veya bu kablosuz güç-tasarrufu elde üzerinde güç geçer.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Olarak sıfır maliyetli sceme's Ben bunu yaptığını ben önce ben inşa geri kalanında elde mevcut, yapı üzerinde yeni Gfx kartı denemek olabilir yapıyor değil, ancak ben inşa benim için bir coolermaster 1000W alıyorum Ben bundan sonra da gerek yoktur. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer sıcak tel için güç kaynağı gerekir ikinci bir güç kaynağı kullanın
| |||
| |||
| tamam, bu düşünce için eğer bunu yapmaya karar devam edeceğiz ve bu da bana bilgisayar sitesi inşa halinde Web sitesi açmak için bu fikri verdi, çok ilginç olmayacak gibi herhangi bir Değişiklikler için neler yapıyor değilim , ama ne olsun, ben yine de yapalım. |
|
| |||
| |||
| Whats Sitelerinizi adresi?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |