менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Два харчування, один комп'ютер

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 травня 2008, 11:19
Донор групи

Default Два харчування, один комп'ютер

Ну це можливо? тому що в мене нова карта GFX, як це було на пропозицію, однак мій поточний джерело живлення не є достатньо потужними для нього, але мій брат повернувши живлення від Uni, що він використовував, поки він не отримав свій новий ноутбук. Але це ПГУ також не є достатньо потужним за його власною, так це можливості достатньо, щоб використовувати цей блок живлення до влади GFX карта, при одночасному використанні поточного один для інших комп'ютерів? І якщо так, то які ризики про це, а що б мені потрібно зробити для цього.

Спасибо

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 18 травня 2008, 12:51
Адміністратор групи

Я сумніваюся в цьому, як має бути підключено до плат для отримання сигналу, щоб включити у випадку перемикач.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 18 травня 2008, 14:57
Модератор групи

Yeh, її можливості.

Я роблю це досить регулярно, коли я не можу турбувати взяти диска з комп'ютера для заміни в іншій. Я просто підключити кабель SATA на інший ПК і джерела їх обох.

Немає причин, чому вона не може працювати з графічної карти до тих пір, як ви можете отримати який-небудь спосіб почати другий ПГУ вгору.

Heres деякі ідеї

БП насправді не що розумні, вони просто постачання соку.

Якщо ви зробите це, переконайтеся, що ви приймаєте деякі фотографії

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 18 травня 2008, 15:45
Донор групи

Я не знаю, чи буду я хоча, тому що я не хочу rearly смажити мій новий £ 200 GFX карта І я подумав, може бути, якщо я використовував шматок дроту, щоб з'єднатися шпильки, щоб включити БП на двох БП (з тим були пов'язані ж шпильки), коли отримав сигнал для включення, інша буде робити також. Проте я не знаю, якщо це буде робота чи ні.
Old
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
Я не знаю, чи буду я хоча, тому що я не хочу rearly смажити мій новий £ 200 GFX карта І я подумав, може бути, якщо я використовував шматок дроту, щоб з'єднатися шпильки, щоб включити БП на двох БП (з тим були пов'язані ж шпильки), коли отримав сигнал для включення, інша буде робити також. Проте я не знаю, якщо це буде робота чи ні.
Так, це повинно працювати.

Зазвичай ви просто повинні бути трохи експериментував щоб дізнатися, що у вас є підключення до отримаєте БП для розпалювання.

Old
Донор групи

Я думаю, ви робите це тому, що він дорівнює нулю видатки. Було б краще, щоб купити більш потужний блок живлення. Чи не знаєте, як це рішення порівнюється з купівлею дешевого, але потужного блоку живлення, залежить, наскільки добре малопотужними двома блоками живлення є!

Одним з рішень було б почати активувати-на-включення харчування, якщо у вас його в BIOS. Це означає, що комп'ютер починає, як тільки ви кидаєте вимикачем (на відміну від кнопки на корпусі спереду). Тоді Ви повинні або його включення і виключення на стіну або отримати одну з цих бездротових влади заставка перемикачів, щоб включити його.

Old 19 травня 2008, 10:06
Донор групи

Я не роблю це як це нульова вартість схемою, я робив це, щоб я міг спробувати мій новий GFX карта на моє поточне будівництво, перш ніж я отримаю всю побудувати, однак я отримую CoolerMaster 1000W для мого побудувати , так що мені не доведеться його після цього.
Old 19 травня 2008, 13:12
Донор групи

При використанні другого джерела живлення вам доведеться гарячий провід живлення

перевірити мій сайт з інструкцій
http://mypcbuild.piczo.com/ (18) psuho ... linkvar = 000044

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 +
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1,50 концерт DDR
Графічна карта (и):
256MB PCI перевантаження
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1 HD
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY повітряного охолодження радіатора
Мережі / Інтернет:
Virgin 50Mbps
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Window's 7 Ultimate
Old 19 травня 2008, 13:47
Донор групи

ОК, я буду мати це на увазі, якщо я вирішу це зробити, і це також дало мені ідею перетворити свій веб-сайт в мій комп'ютер створення сайту, це не буде дуже цікаво, як я не роблю будь-яких модифікацій для , але чорт забирай, я зроблю це в будь-якому випадку.
Old 19 травня 2008, 15:21
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
ОК, я буду мати це на увазі, якщо я вирішу це зробити, і це також дало мені ідею перетворити свій веб-сайт в мій комп'ютер створення сайту, це не буде дуже цікаво, як я не роблю будь-яких модифікацій для , але чорт забирай, я зроблю це в будь-якому випадку.
Whats адресу вашого сайту?

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютер не включається ashaiba Генеральний обладнання чат 3 4 травня 2009 10:25
Мені потрібний новий блок живлення для мого комп'ютера JuanCarlos Справа & блоки живлення 6 20 березня 2009 02:07
Мертвий комп'ютер - ніяка сила на pastordan Генеральний обладнання чат 9 27 січня 2009 02:26
Computer Power Supply Блок питания випробування Insaneman1731 Справа & блоки живлення 3 27 грудня 2007 09:37
ПК Комп'ютерна Енергоспоживання sirantonycartwright Справа & блоки живлення 2 22 жовтня 2007 11:49
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.