![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну це можливо? тому що в мене нова карта GFX, як це було на пропозицію, однак мій поточний джерело живлення не є достатньо потужними для нього, але мій брат повернувши живлення від Uni, що він використовував, поки він не отримав свій новий ноутбук. Але це ПГУ також не є достатньо потужним за його власною, так це можливості достатньо, щоб використовувати цей блок живлення до влади GFX карта, при одночасному використанні поточного один для інших комп'ютерів? І якщо так, то які ризики про це, а що б мені потрібно зробити для цього.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я сумніваюся в цьому, як має бути підключено до плат для отримання сигналу, щоб включити у випадку перемикач.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, її можливості. Я роблю це досить регулярно, коли я не можу турбувати взяти диска з комп'ютера для заміни в іншій. Я просто підключити кабель SATA на інший ПК і джерела їх обох. Немає причин, чому вона не може працювати з графічної карти до тих пір, як ви можете отримати який-небудь спосіб почати другий ПГУ вгору. Heres деякі ідеї БП насправді не що розумні, вони просто постачання соку. Якщо ви зробите це, переконайтеся, що ви приймаєте деякі фотографії
|
| |||
| |||
| Я не знаю, чи буду я хоча, тому що я не хочу rearly смажити мій новий £ 200 GFX карта І я подумав, може бути, якщо я використовував шматок дроту, щоб з'єднатися шпильки, щоб включити БП на двох БП (з тим були пов'язані ж шпильки), коли отримав сигнал для включення, інша буде робити також. Проте я не знаю, якщо це буде робота чи ні. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Зазвичай ви просто повинні бути трохи експериментував щоб дізнатися, що у вас є підключення до отримаєте БП для розпалювання.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Я думаю, ви робите це тому, що він дорівнює нулю видатки. Було б краще, щоб купити більш потужний блок живлення. Чи не знаєте, як це рішення порівнюється з купівлею дешевого, але потужного блоку живлення, залежить, наскільки добре малопотужними двома блоками живлення є! Одним з рішень було б почати активувати-на-включення харчування, якщо у вас його в BIOS. Це означає, що комп'ютер починає, як тільки ви кидаєте вимикачем (на відміну від кнопки на корпусі спереду). Тоді Ви повинні або його включення і виключення на стіну або отримати одну з цих бездротових влади заставка перемикачів, щоб включити його.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я не роблю це як це нульова вартість схемою, я робив це, щоб я міг спробувати мій новий GFX карта на моє поточне будівництво, перш ніж я отримаю всю побудувати, однак я отримую CoolerMaster 1000W для мого побудувати , так що мені не доведеться його після цього. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| При використанні другого джерела живлення вам доведеться гарячий провід живлення
| |||
| |||
| ОК, я буду мати це на увазі, якщо я вирішу це зробити, і це також дало мені ідею перетворити свій веб-сайт в мій комп'ютер створення сайту, це не буде дуже цікаво, як я не роблю будь-яких модифікацій для , але чорт забирай, я зроблю це в будь-якому випадку. |
|
| |||
| |||
| Whats адресу вашого сайту?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютер не включається | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 3 | 4 травня 2009 10:25 |
| Мені потрібний новий блок живлення для мого комп'ютера | JuanCarlos | Справа & блоки живлення | 6 | 20 березня 2009 02:07 |
| Мертвий комп'ютер - ніяка сила на | pastordan | Генеральний обладнання чат | 9 | 27 січня 2009 02:26 |
| Computer Power Supply Блок питания випробування | Insaneman1731 | Справа & блоки живлення | 3 | 27 грудня 2007 09:37 |
| ПК Комп'ютерна Енергоспоживання | sirantonycartwright | Справа & блоки живлення | 2 | 22 жовтня 2007 11:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |