![]() |
|
| |||
| |||
| Εάν σας όπως εγώ, δεν ξέρετε πολύ για εξουσία supplys. Και δεν σας πραγματικά σίγουρος ποιες είναι καλές ή να αρχίσετε να ψάχνετε. Και ο κατάλογος αυτός θα σας δώσει το καλύτερο για αυτά που δεν θέλετε να αγοράσετε. ================================================== ============================= Βαθμίδα 1 μπορεί να χειριστεί 4Ghz Conroe ή 3GHz AMD μαζί με Oced Quad Crossfire / SLI με ευκολία. Βαθμίδα Z προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα και την δύναμη στην ηλεκτρική ισχύς φάσμα και είναι δεύτερη μετά τη εύθυμος άλλες μονάδες. Βαθμίδα 2 προσφέρει σχεδόν την ίδια δύναμη και τη σταθερότητα ως Βαθμίδα 1 Ισχύς σε συγκρίσιμα επίπεδα με χαμηλότερη τιμή / καλύτερη διαθεσιμότητα. Βαθμίδα T προσφέρει την υψηλή ποιότητα των κατασκευαστικών στοιχείων Βαθμίδα 2 με λίγο λιγότερο Σιδηροδρομικών σταθερότητα λόγω Topower εσωτερικά. Βαθμίδα 3 συνιστάται μόνο αν είναι παρούσα η διαφορά τιμών μεταξύ του 3 και Βαθμίδα Βαθμίδα 2, είτε οφείλεται σε θέματα διαθεσιμότητας, με το Tier 1 / 2 PSUs. Βαθμίδα 4 συνιστάται για υλικού ή, εάν τα συστήματα χαμηλής ισχύος βαθμίδα 3 της είναι πιο ακριβά ή δεν είναι διαθέσιμα. Βαθμίδα 5 δεν συνιστάται, αλλά ορισμένες μάρκες έχουν υψηλή / μέσης ποιότητας συστατικά Βαθμίδες σε 2 έως 4. ----- X ----- X ----- X ----- X ----- X ----- X ----- X ----- Βαθμίδα 1 Brands - Το πιο ισχυρό και σταθερό τα συστατικά μέρη στην αγορά Enermax Galaxy PCP & C TurboCool PCP & C SILENCER> 610 Εύθυμος / Emacs SSL Εύθυμος / Emacs GSM Εύθυμος / Emacs PSL Silverstone ZF (Etasis 85/75/56) Seventeam ST> 600 (SSI, V2.91) Silverstone ΕΠ / DA> 700w Βαθμίδα Z - Λιγότερο ισχυρές από Βαθμίδα 1 εύθυμος Μονάδες ... αλλά είμαστε ακόμα Zippys Εύθυμος / Emacs HG2 Εύθυμος / Emacs HP2 Βαθμίδα 2 Brands - Αρχή της ποιότητας συστατικά Με Κορυφή Οδόντας Σταθερότητας - για τα άτομα με Τιμή / Διαθεσιμότητα Θέματα Με Βαθμίδα 1 Antec Neo HE Akasa PowerGreen 80 + CoolMax CTG-750W/850W/1KW Cooltek CT Corsair HX Enermax Liberty Enermax Infiniti Ενίσχυση της ΕΠΓ-GH Fortron (ΠΕΑ) GLN Hiper Type-M> 650W Hiper Type-R> 650W iStarUSA PD2 iStarUSA PD3 OCZ GameXStream OCZ EvoStream PCP & C SILENCER <610 Seasonic S12 Seasonic M12 Seasonic Energy Plus SevenTeam ST <600 Silverstone EF Silverstone ΕΠ / DA <700w Supermicro / AbleCom Thermaltake Toughpower> 600W Xclio GreatPower Zalman ZM Ultra X3 Ultra X-Pro Βαθμίδα T - High Quality PSUs Made Με Topower Internals - Λιγότερες Σιδηροδρομικών Σταθερότητας σύγκριση με Βαθμίδα 2 Αλλά καλύτερη από βαθμίδα 3 Ενισχυμένη Mushkin Tagan U95 Tagan U25 Tagan U15 Tagan U22 OCZ PowerStream Βαθμίδα 3 Brands - Υψηλής ποιότητας και σταθερότητας, δεύτερη μετά τη βαθμίδα 2 Brands Acbel Polycom Aerocool AMS υδράργυρος Akasa PaxPower Akasa PowerPlus (> 500W Μοντέλα) Antec Φάντασμα Antec TruePower ΙΙΙ Antec True Power II Antec True Control II Antec Neopower 480W (παλιό μοντέλο) Antec Smart Power 2,0 Αθηνά Power Σειρά Space Shuttle Be Quiet Dark Power Pro Λοιπόν Channel Enermax Μέγιστη Plus Enermax Noistaker ΙΙ Enermax Noisetaker Enermax Ψιθύρισε ΙΙ Enermax CoolerGiant Ενίσχυση ENS-G Epower XScale Fortron (ΠΕΑ) GLC Fortron (ΠΕΑ) THN Fortron AX Fortron HLN Fortron PFN / PN / PA Seasonic Super Versatile Silverstone F Σπινθηροβολώ FSP SPIRE Rocketeer V / VI Ηλιαχτίδα Nuuo Thermaltake Purepower Thermaltake Toughpower <600W Βαθμίδα 4 - Δεν Προτείνετε, με το Tier 3 Στο ίδιο Τιμή / Ισχύς Range Asus Atlas BFG Coolermaster Real Power Coolermaster iGreen Δέλτα Enlight E-Power Futurepower Hiper HIPRO Lite-On Masscool MGE XG Mushkin HP NorthQ 4775-500S/BU OCZ Modstream Δρεπάνι Kamariki Sintek Thermaltake TR2 TTGI / Superflower Ultra Xfinity/X2 Βαθμίδα 5 - Εκτός από τις μονάδες που αναφέρονται ανωτέρω, για οποιοδήποτε από αυτά τα σήματα, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ A-TOP Τεχνολογία APEX (SUPERCASE / ΣΥΝΑΦΩΝ) Aspire (Turbo Υπόθεση) ATADC Αθηνά Power ATRIX Broadway Com Corp Cooler Master Coolmax Ελάφια Diablotek Dynapower ΗΠΑ EagleTech FOXCONN Ι-Star Υπολογιστών ΣΙΑ ΕΠΕ Στην Win JPAC ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Απλά το PC Kingwin συν Linkworld Electronics Logisys Υπολογιστών MGE MSI NMEDIAPC Norwood Micro / CompUSA NorthQ NZXT Powmax Q-Tec Raidmax Rosewill SFC Shuttle Skyhawk SPIRE Ψυγεία Star Micro STARTECH TOPOWER TOP Ultra X-Connect Wintech XClio XION YoungYear Zebronics ----- X ----- X ----- X ----- X ----- X ----- X ----- X ----- * σημείωση. Ο κατάλογος αυτός δεν ήταν γραμμένη από μένα αλλά από kenny_dope, και μπορεί να βρεθεί μέσα από το παρακάτω σύνδεσμο. Επίσης, ο κατάλογος αυτός μπορεί να μην είναι τέλεια και αν κάποιος έχει κάποια πράγματα για να προσθέσετε αισθανθείτε ελεύθεροι να το πράξουν. http://forums.firingsquad.com/firing...read.id=111309 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βλέποντας τον κατάλογο, πριν, κατά πάσα πιθανότητα για τη σχέση που έχετε μου έδωσε, πρόκειται για μια πραγματικά πολύ χρήσιμη λίστα, πολύ ακριβή. Κατέληξα να πρόκειται για το Silverstone DA750W πριν από μερικούς μήνες.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ξεχάσατε μία είναι μια xpower 585 είναι πολύ καλής ποιότητας δεν Shure θέμα εξουσίας αλλά έχει 2 12V σιδηροτροχιών
| |||
| |||
| Πραγματικά δεν ξέρω τίποτα για το xpower PSUs, οπότε αν κάποιος κάνει πες μου και μπορώ να το προσθέσετε στη λίστα όπου ταιριάζει. Τεχνικώς Δεν ξεχνάμε να προσθέσω ότι από τότε που δεν γράφουν τον κατάλογο, αλλά ξέρω τι εννοείς cheeswheels99. ![]() Εάν κάποιος άλλος ξέρει από ένα καλό PSU που θα πρέπει να προστεθούν στον κατάλογο και πάλι πες μου θα προσθέσω και αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aerocool μου είναι φοβερό. Δεν θα θέσω στη βαθμίδα 4:)
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Θα το μετακινήσετε σε βαθμίδα 3. Εσείς πιστεύετε ότι είναι το κατάλληλο σημείο για αυτό. Μάλλον δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε προηγούμενες θέσεις. Υποθέτω ένα mod ή κάποιος θα έχει με εκείνη για μένα. |
|
| |||
| |||
| Ναι, 3 καλό. Μια PowerStream 750W Αγόρασα ανατίναξε έναν πυκνωτή, έτσι αγόρασα ένα από τα zeroDBAs, και έχω ένα ωραίο ντύσιμο με πολύ λίγο ήχο. Έχει καλή σιδηροτροχιών, είναι σχεδόν αθόρυβο, και είναι σπονδυλωτή.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι τα 115 και 320 Πίσω από το τροφοδοτικό; | boywash12 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 27 Ιουλ 2009 23:53 |
| Ανάγκη παροχής ενέργειας | thingie2 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 21 Φεβ 2008 06:30 |
| Χρειάζομαι ένα νέο Power Supply; | JiggyFly | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 5 Jan 2008 22:13 |
| CPU ρεύματος. | ukmm | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 12 Δεκ. 2007 07:25 |
| Τροφοδοτικά Q | grahamgb | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 5 Δεκ. 2007 01:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |