![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako je Vaš poput mene, ne znam mnogo o moci supplys. I vaša ne stvarno siguran one koji su dobri ili su za početak obličje. Pa ovaj popis će vam dati najbolje za one koje ne želite kupiti. ================================================== ============================= Red 1 može nositi 4Ghz Conroe ili AMD 3Ghz uz Oced Quad unakrsna vatra / SLI sa lakoćom. Red Z nudi kvalitetu i moć nenadmašen u svom snagom i raspon je drugi samo da bi ostali energičan jedinica. Red 2 nudi gotovo koliko snage i stabilnosti kao Red 1 na snagom usporedivo s nižim razinama cijena / bolja dostupnost. Red T nudi visoko kvalitetne komponente Red 2 s nešto manje Rail stabilnost zbog Topower internals. Tier 3 Preporučeno je samo ako je prisutan Cijena razlika između 3 i Red Red 2 ili zbog problema s raspoloživosti Red 1 / 2 PSUs. Tier 4 se preporučuje za zalihe ili slabo napajanje sustava, ako je Red 3 su skuplje ili nisu dostupni. Tier 5 se ne preporuča, ali neki su brandovi visoke / srednje kvalitetne komponente u Tiers 2 do 4. x x ----- ----- ----- ----- x x x ----- ----- ----- x x ----- Red 1 Brandovi - Najmoćniji i stabilne komponente na tržištu Enermax Galaxy PCP & C TurboCool PCP & C surdina> 610 Energičan / Emacs SSL Energičan / GSM Emacs Energičan / Emacs PSL Silverstone ZF (Etasis 85/75/56) ST Seventeam> 600 (SSI, V2.91) Silverstone OP / DA> 700W Red Z - Manje nego Moćnu Red 1 energičan Jedinice ... ali oni su i dalje Zippys Energičan / Emacs HG2 Energičan / Emacs HP2 Red 2 Brandovi - Vrhunska kvaliteta komponenata s vrhunskom usjek stabilnosti - Za one koji imaju Cijena / Raspoloživost pitanja sa Red 1 Antec Neo HE Akasa PowerGreen 80 + CoolMax CTG-750W/850W/1KW Cooltek CT Gusar HX Enermax Liberty Enermax Infiniti Obogatite ENP-GH Fortron (FSP) GLN Hiper Type-M> 650W Hiper Type-R> 650W iStarUSA PD2 iStarUSA PD3 OCZ GameXStream OCZ EvoStream PCP & C surdina <610 Seasonic S12 Seasonic M12 Seasonic Energy Plus SevenTeam ST <600 Silverstone EF Silverstone OP / DA <700W Supermicro / AbleCom Thermaltake Toughpower> 600W Xclio GreatPower Zalman ZM Ultra X3 Ultra X-Pro Red T - Visoka Kvaliteta PSUs sklopio s Topower Internals - Manje Rail stabilnost u usporedbi s Red 2, ali još uvijek bolje od Red 3 Mushkin Enhanced Tagan U95 Tagan U25 Tagan U15 Tagan U22 OCZ PowerStream Tier 3 Brandovi - Visoka Kvaliteta i stabilnost, Second samo Red 2 Brandovi Acbel Polycom Aerocool AMS Mercury Akasa PaxPower Akasa PowerPlus (> 500W modeli) Antec Phantom Antec TruePower III Antec True Power II Antec True Control II Antec Neopower 480W (Stari model) Antec Smart Power 2,0 Atina Power Series Space Shuttle Se smiri Dark Power Pro Channel Well Enermax najvišu Plus Enermax Noistaker II Enermax Noisetaker Enermax Whisper II Enermax CoolerGiant Obogatite ENS-G Epower Xscale Fortron (FSP) GLC Fortron (FSP) THN Fortron AX Fortron HLN Fortron PFN / PN / PA Super Seasonic svestran Silverstone F Blistanje FSP Špire raketnu V / VI Sunčev zrak Nuuo Thermaltake Purepower Thermaltake Toughpower <600W Tier 4 - Nije Preporučite Sa Red 3. U istom Cijena / snagom Range Asus Atlas BFG Coolermaster Real Power Coolermaster iGreen Delta Enlight E-Power Futurepower Hiper HIPRO Lite-On Masscool MGE XG Mushkin HP NorthQ 4775-500S/BU OCZ Modstream Kositi Kamariki Sintek Thermaltake TR2 TTGI / Superflower Ultra Xfinity/X2 Tier 5 - Osim gore navedenih jedinica za bilo koji od tih brandova, Ne preporuča A-TOP Tehnologija Apex (SUPERCASE / savezničkih) Tezze (Turbo Case) ATADC Atina Power ATRIX Broadway Com Corp Master hladnjaci Coolmax Jelen Diablotek Dynapower USA EagleTech FOXCONN I-Star Computer Co Ltd U Win JPAC RAČUNALA Samo PC Kingwin Inc Linkworld Elektronika Logisys Computer MGE MSI NMEDIAPC Norwood Micro / CompUSA NorthQ NZXT Powmax Q-TEC Raidmax Rosewill SFC Shuttle Skyhawk Špire Hladnjaci Star Micro STARTECH TOPOWER TOP Ultra X-Connect Wintech XClio XION YoungYear Zebronics x x ----- ----- ----- ----- x x x ----- ----- ----- x x ----- * napomena. Ova lista nije napisana od strane mene, nego kenny_dope, a može se naći putem linka dolje. Također ovaj popis svibanj neće biti savršena, i ako bilo tko ima bilo koju stvar za dodati slobodno to učinite. http://forums.firingsquad.com/firing...read.id=111309 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gledan popisa prije, vjerojatno na link koji ste mi dali, to je zaista korisna lista previše, prilično precizne. I na kraju ide za Silverstone DA750W nekoliko mjeseci prije.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ste zaboravili jedan je to xpower 585 je vrlo kvalitetan ne shure o moci, ali ima 2 12V šina
| |||
| |||
| Ja stvarno ne znam ništa o xpower PSUs, pa ako netko ima recite meni i ne mogu ga dodaj na popis gdje se uklapa. Tehnički nisam zaboravio da ga dodati jer nisam napisati popis ali znam što znači cheeswheels99. ![]() Ako još netko zna neke dobre PSU koja bi trebala biti dodan na popis ponovno javite mi ja ću ga dodati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moj je Aerocool Awesome. Ne bih ga u Red 4:)
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja ću je premjestite u 3 Red. Misliš da je pravo mjesto za to. Valjda ne možete uređivati starije postove. Mislim da jedan mod ili netko će morati da se za mene. |
|
| |||
| |||
| Da, 3 Dobro. A PowerStream 750W duhati sam kupio jedan kondenzator, pa sam kupio jedan od zeroDBAs, a ja imam lijepi opremiti sa vrlo malo zvuka. Ima dobre ograde, gotovo tiho, i to je modularan.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |