![]() |
|
| |||
| |||
| אם את אוהבת אותי, אתה לא יודע הרבה על כוח supplys. ואת לא ממש בטוח אילו הם היו טובים, או להתחיל לחפש. טוב רשימה זו תספק לך את הטוב ביותר כדי לעשות את אלו שאתה לא רוצה לקנות. ================================================== ============================= שכבה 1 יכול להתמודד 4Ghz Conroe או 3Ghz AMD יחד עם Oced Quad צולבת / SLI בקלות. שכבה Z מציעה איכות וכוח unequalled שלה wattage טווח, והיא שנייה רק יחידות אחרות נמרץ. שכבה 2 מציע כמעט כמו הרבה כוח ויציבות כמו שכבה 1 בשעה Wattage להשוואה עם רמות נמוכות יותר / מחיר טוב יותר זמינות. שכבה T מציעה איכות גבוה רכיבים של שכבה 2 עם מעט פחות Rail יציבות עקב Topower internals. שכבה 3 היא רק מחיר מומלץ אם קיים הבדל בין שכבה שכבה 2 ו 3 או עקב בעיות זמינות עם שכבה 1 / 2 PSUs. שכבה 4 מומלץ המניה נמוך או כוח אם שכבה 3 מערכות של יותר יקר או לא זמין. שכבה 5 לא מומלץ, אבל יש כמה מותגים גבוה / בינוני איכות רכיבים ב 2 עד 4 שכבות. ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- שכבה 1 מותגים - הכי רבת עוצמה ויציבה רכיבי על השוק Enermax גלקסיה PCP & C TurboCool PCP & C משקט> 610 נמרץ / emacs SSL נמרץ / GSM emacs נמרץ / emacs PSL Silverstone ZF (Etasis 85/75/56) Seventeam ST> 600 (SSI, V2.91) Silverstone op / DA> 700W שכבה Z - פחות מ רבת עוצמה שכבה 1 נמרץ יחידות ... אבל הם עדיין Zippys נמרץ / emacs HG2 נמרץ / emacs HP2 שכבה 2 מותגים - שומרי איכות רכיבים עם למעלה לחרוץ יציבות - עבור אלה עם מחיר / זמינות בעיות שכבה 1 ANTEC הוא ניאו Akasa PowerGreen 80 + CoolMax CTG-750W/850W/1KW Cooltek CT Corsair HX Enermax ליברטי Enermax Infiniti שפר מדיניות השכנות האירופית-GH Fortron (FSP) GLN Hiper Type-M> 650W Hiper Type-R> 650W iStarUSA PD2 iStarUSA PD3 OCZ GameXStream OCZ EvoStream PCP & C משקט <610 Seasonic S12 Seasonic M12 Seasonic Energy Plus SevenTeam ST <600 Silverstone EF Silverstone op / DA <700W Supermicro / AbleCom Thermaltake Toughpower> 600W Xclio GreatPower Zalman ZM Ultra X3 Ultra X-Pro שכבה T - איכות גבוהה PSUs שנעשה באמצעות Topower internals - Rail פחות יציבות לעומת שכבה 2 אבל עדיין יותר טוב שכבה 3 Mushkin משופרת Tagan U95 Tagan U25 Tagan U15 Tagan U22 OCZ PowerStream שכבה 3 מותגים - איכות גבוהה ויציבות, שניה רק כדי נדבך 2 מותגים Acbel Polycom Aerocool AMS מרקורי Akasa PaxPower Akasa PowerPlus (> 500W מודלס) ANTEC הרוחות ANTEC TruePower III ANTEC True Power II ANTEC אמת בקרת II ANTEC Neopower 480W (דגם ישן) ANTEC Smart Power 2.0 Athena כוח מעבורת חלל סדרה תהיה בשקט Dark Power Pro ערוץ טוב Enermax מקסימלית פלוס Enermax Noistaker II Enermax Noisetaker Enermax להרחיש II Enermax CoolerGiant שפר ENS-G Epower Xscale Fortron (FSP) GLC Fortron (FSP) THN Fortron AX Fortron HLN Fortron PFN / PN / PA Seasonic סופר צדדי Silverstone F להבריק FSP מבנה חרוטי Rocketeer V / VI קרן שמש Nuuo Thermaltake Purepower Thermaltake Toughpower <600W שכבה 4 - לא מומלץ עם שכבה 3 ב באותו מחיר / טווח Wattage ASUS אטלס BFG Coolermaster Real Power Coolermaster iGreen דלתא Enlight E-Power Futurepower Hiper HIPRO Lite-On Masscool MGE XG Mushkin HP NorthQ 4775-500S/BU OCZ Modstream מגל Kamariki Sintek Thermaltake TR2 TTGI / Superflower Ultra Xfinity/X2 שכבה 5 - למעט היחידות המפורטות לעיל עבור כל המותגים האלה, לא מומלץ A-top טכנולוגיה Apex (SUPERCASE / הברית) לשאוף (Turbo Case) ATADC Athena כוח ATRIX ברודווי Com Corp Cooler Master Coolmax Deer Diablotek Dynapower ארצות הברית EagleTech FOXCONN אני כוכבים Co. מחשבים בע"מ בשנת הרוויחו JPAC COMPUTER רק מחשב Kingwin בע"מ Linkworld אלקטרוניקה Logisys מחשב MGE MSI NMEDIAPC Norwood Micro / CompUSA NorthQ NZXT Powmax Q-בלש Raidmax Rosewill Sfc Shuttle Skyhawk מבנה חרוטי Coolers מיקרו סטאר STARTECH TOPOWER TOP Ultra X-Connect Wintech XClio XION YoungYear Zebronics ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- * הערה. רשימה זו לא הייתה לי נכתב על ידי אלא על ידי kenny_dope, וניתן למצוא דרך הקישור הבא. גם רשימה זו אינה יכולה להיות מושלמת ואם יש למישהו כל דבר כדי להוסיף תהסס לעשות זאת. http://forums.firingsquad.com/firing...read.id=111309 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראו את הרשימה לפני, ככל הנראה על הקישור שכבר נתן לי, זה ממש מועיל רשימת גם די מדויק. אני הולך על זה הסתיים עבור Silverstone DA750W לפני מספר חודשים.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שכחת אחד הוא xpower 585 היא לא באיכות טובה מאוד shure לגבי כוח אבל יש לו 2 12v Rails
| |||
| |||
| אני באמת לא יודע כלום על xpower PSUs, כך שאם מישהו עושה תגיד לי ואני יכול להוסיף אותו לרשימה, בו הוא נכנס. טכנית, אני לא שוכח להוסיף אותו מאז אני לא לכתוב את הרשימה, אבל אני יודע מה אתה מתכוון cheeswheels99. ![]() אם אף אחד אחר לא יודע טוב של PSU כי יש להוסיף לרשימת שוב תודיע לי אני יוסיף את זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אזור Aerocool הוא ענק. אני לא העלו אותה שכבה 4:)
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני מוכן להעביר אותה שכבה 3. אתה חושב שזה הוא הזכות כתם על זה. אני מניח שאתה לא יכול לערוך הודעות קודמות. אני מניח של המשרד או מישהו יצטרך את זה בשבילי. |
|
| |||
| |||
| כן, 3 טוב. א PowerStream 750W קניתי פישלת א קבל, אז קניתי אחד zeroDBAs, ויש לי תלבושת יפה עם מעט מאוד רעש. יש בו Rails טוב, הוא כמעט אילם, וזה מודולרי.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה הם 115 ו 320 מאחורי החשמל? | boywash12 | מקרים & ספקי כוח | 10 | -27 יולי 2009 23:53 |
| צריך החשמל | thingie2 | מקרים & ספקי כוח | 10 | 21st פברואר 2008 06:30 |
| האם אני צריך חדש החשמל? | JiggyFly | מקרים & ספקי כוח | 6 | ה -5 בחודש ינואר 2008 22:13 |
| CPU החשמל. | ukmm | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -12 דצמבר 2007 07:25 |
| החשמל ותשובות | grahamgb | מקרים & ספקי כוח | 1 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:14 |
| שרשרת כלים | |
| |