![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Jei jūsų like me, you don't know much about galia SUPPLYS. O jūsų ne tikrai tikrai kurie iš jų yra geras, ar buvo pradėti ieškoti. Na šis sąrašas bus tau geriausia tas, kad jūs nenorite pirkti. ================================================== ============================= 1 pakopa gali tvarkyti 4GHz Conroe ar 3GHz AMD kartu su Oced Quad Crossfire / SLI lengvai. Pakopa Z siūlo aukštos kokybės ir galia neprilygstamas savo galios diapazonas ir yra antroje vietoje po kitos Zippy vienetų. 2 pakopa suteikia beveik tiek pat galios ir stabilumo, 1 pakopa panašia galia lygį mažesnės kainos / geriau laisvas. Pakopa T siūlo aukštos kokybės komponentus 2 pakopa su šiek tiek mažiau geležinkelių stabilumą, nes Topower vidinės. 3 pakopos yra rekomenduojamas tik tuomet, jei kainų skirtumas būna tarp 3 ir pakopa 2 pakopa ar dėl prieinamumo klausimus Tier 1 / 2 PSUs. 4 pakopa rekomenduojama sandėlyje arba mažos jėgainės, jei Tier 3 "yra brangesni, ar nėra. Tier 5 nerekomenduojama, tačiau kai kurios prekių ženklais yra aukštos, vidutinės kokybės komponentai Pakopos 2 iki 4. x x ----- ----- ----- ----- x x x ----- ----- ----- x x ----- 1 pakopa Prekiniai ženklai - Galinga ir stabili komponentai Rinkos Enermax Galaxy PCP & C TurboCool PCP & C Silencer> 610 Zippy / Emacs SSL Zippy / Emacs GSM Zippy / Emacs PSL Silverstone ZF (Etasis 85/75/56) Seventeam ST> 600 (SSI, V2.91) Silverstone OP / DA> 700W Pakopa Z - Mažiau galingesnis nei 1 pakopa Zippy vienetai ... bet jie vis dar Zippys Zippy / Emacs HG2 Zippy / Emacs HP2 2 pakopa Prekiniai ženklai - Aukščiausios kokybės komponentai With Top Notch Stabilumas - tiems, kurie Kainos / Laisvos Problemos su 1 pakopa Antec Neo HE Akasa PowerGreen 80 + Coolmax CTG-750W/850W/1KW Cooltek CT Corsair HX Enermax Laisvė Enermax Infiniti Stiprinti EKP-GH Fortron (FSP) GLN Hiper Type-M> 650W Hiper Type-R> 650W iStarUSA PD2 iStarUSA PD3 OCZ GameXStream OCZ EvoStream PCP & C Silencer <610 Seasonic S12 Seasonic M12 Seasonic Energetika Plius SevenTeam ST <600 Silverstone EF Silverstone OP / DA <700W Supermicro / AbleCom Thermaltake Toughpower> 600W Xclio GreatPower ZALMAN ZM Ultra X3 Ultra X-PRO Pakopa T - Aukštos kokybės PSUs Made with Topower Internals - mažiau geležinkelių stabilumo, palyginti su 2 etapo Bet dar geriau, nei 3 pakopos Mushkin Glaudesnis Tagan U95 Tagan U25 Tagan U15 Tagan U22 OCZ PowerStream 3 pakopos Prekiniai ženklai - Aukštos kokybės ir stabilumo, ir atsilieka tik 2 pakopa Prekiniai ženklai Acbel Polycom Aerocool AMS Gyvsidabris Akasa PaxPower Akasa PowerPlus (> 500W Modeliai) Antec Phantom Antec TruePower III Antec True Power II Antec True Control II Antec Neopower 480W (Senoji modelis) Antec Smart Galia 2,0 ATHENA Power Space Shuttle serija Būk ramus Dark Power Pro Kanalas Na Didžiausias Enermax Plius Enermax Noistaker II Enermax Noisetaker Enermax Whisper II Enermax CoolerGiant Didinti ens-G EPower XScale Fortron (FSP) GLC Fortron (FSP) THN Fortron AX Fortron HLN Fortron PFN / PN / PA Seasonic Super Universali Silverstone F Sparkle FSP Spire Rocketeer V / VI Sunbeam Nuuo Thermaltake Purepower Thermaltake Toughpower <600W 4 pakopa - Nerekomenduojame Su pakopa 3 pačią Kaina / galia klasės Asus atlasas BFG Coolermaster realią galią Coolermaster iGreen Delta Enlight E-Power Futurepower Hiper HIPRO "Lite-On Masscool MGE XG Mushkin HP NorthQ 4775-500S/BU OCZ Modstream Scythe Kamariki Sintek Thermaltake TR2 TTGI / Superflower Ultra Xfinity/X2 Tier 5 - Kiti, išskyrus vienetų, nurodytų aukščiau bet kokios šių ženklų, NEREKOMENDUOJAMA -TOP Technologijos APEX (SUPERCASE / ALLIED) ASPIRE (Turbo Case) ATADC ATHENA Power ATRIX Broadway Corp Com Cooler Master Coolmax Elnias Diablotek Dynapower JAV EagleTech Foxconn Aš-Star Computer Co Ltd In WIN JPAC KOMPIUTERIO Tiesiog kompiuteryje Kingwin Inc Linkworld Elektronika Logisys Kompiuteriai MGE MSI NMEDIAPC Norwood Mikro / CompUSA NorthQ NZXT Powmax Q-Tec Raidmax Rosewill MNK Kėlimas Skyhawk Spire Aušintuvai Mikro Star STARTECH TOPOWER TOP Ultra X-Connect Wintech XClio XION YoungYear Zebronics x x ----- ----- ----- ----- x x x ----- ----- ----- x x ----- * Pastaba. Šis sąrašas buvo parašyta ne man, bet kenny_dope, ir ją galima rasti per nuorodą žemiau. Be to, šis sąrašas negali būti tobula, ir jei kas nors turi ką nors pridėti Feel free to daryti. http://forums.firingsquad.com/firing...read.id=111309 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Matytas sąrašą ir anksčiau, tikriausiai ant nuorodos jūs man, tai tikrai naudinga, sąrašas taip pat labai tiksliai. I ended up going for Silverstone DA750W prieš keletą mėnesių.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs pamiršote apie tai ji yra xpower 585 yra labai geros kokybės, ne Shure apie valdžią, bet jis turi 2 12V rails
| |||
| |||
| Aš tikrai nieko nežinau apie xpower PSUs, todėl, jei kas nors pasakys man, ir aš galiu įtraukti jį į sąrašą, jeigu jis tinka. Techniškai aš nepamiršo pridėti jį, nes aš ne rašyti į sąrašą, bet aš žinau, ką reiškia cheeswheels99. ![]() Jei kas nors žino gerą PSU, kad turėtų būti įtrauktos į sąrašą dar kartą leiskite man žinoti, aš imsiuosi to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano Aerocool is awesome. Nenorėčiau įdėti ją į Tier 4:)
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš jį perkelti į 3 pakopai. Jūs manote, kad yra reikiamoje vietoje už jį. Manau, Jūs negalite redaguoti pranešimų anksčiau. Manau, mod ar kas turės, kad man. |
|
| |||
| |||
| Yeah, 3 gerai. PowerStream 750W nusipirkau Mokėjimo kondensatorius, kad aš nusipirkau vieną zeroDBAs, ir aš Nice įlaidai su labai nedaug garso. Jis turi gerą bėgiai, beveik tyli, ir tai modulinė.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |