![]() |
|
| |||
| |||
| Ja Jūsu piemēram, man, tu nezini daudz par Barošanas bloki. Un jūsu nav īsti pārliecināts, kuras ir labi vai bija sākt meklē. Nu tas saraksts dos jums vislabāk, kuras jūs nevēlaties iegādāties. ================================================== ============================= Tier 1 var rīkoties 4GHz Conroe vai 3Ghz AMD kopā ar Oced Quad Crossfire / SLI ar vieglumu. Tier Z piedāvā kvalitāti un jaudu nepārspēts savā jaudas diapazonā un atrodas otrajā vietā citi Zippy vienībām. Tier 2 piedāvā gandrīz tikpat daudz enerģijas un stabilitāti 1 rinda pie līdzīgas jaudas mērījums līmeņos ar zemāku cenu / labāku pieejamību. Tier T piedāvā augstas kvalitātes sastāvdaļām 2 līmeņa nedaudz mazāk Rail stabilitātes dēļ Topower iekšējie. Tier 3 ir ieteicama tikai tad, ja cenu starpība ir klāt no 3 līmeņa un Tier 2 vai sakarā ar to pieejamības jautājumus Tier 1 / 2 PSUs. Tier 4 ieteicams krājumu vai zemu jaudu, ja Tier 3's ir dārgākas vai nav pieejama. Tier 5 nav ieteicams, bet dažas markas ir augsta / vidēja kvalitāte komponentus 2 Rindas līdz 4. ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- Tier 1 Brands - Most Powerful And Stable Components On The Market Enermax Galaxy PCP & C TurboCool PCP & C Silencer> 610 Zippy / Emacs SSL Zippy / Emacs GSM Zippy / Emacs PSL Silverstone ZF (Etasis 85/75/56) Seventeam ST> 600 (SSI, V2.91) Silverstone OP / DA> 700W Tier Z - Less Powerful Than Tier 1 Zippy Units ... bet viņi tomēr Zippys Zippy / Emacs HG2 Zippy / Emacs HP2 Tier 2 Brands - Top Quality komponentu top notch Stabilitāte - tiem, kam Cena / Noliktavā Issues With Tier 1 Antec Neo HE Akasa PowerGreen 80 + CoolMax CTG-750W/850W/1KW Cooltek CT Corsair HX Enermax Liberty Enermax Infiniti Palielināt ENP-GH Fortron (FSP) GLN Hiper Type-M> 650W Hiper Type-R> 650W iStarUSA PD2 iStarUSA PD3 OCZ GameXStream OCZ EvoStream PCP & C Silencer <610 Seasonic S12 Seasonic M12 Seasonic Energy Plus SevenTeam ST <600 Silverstone EF Silverstone OP / DA <700W SUPERMICRO / AbleCom Thermaltake Toughpower> 600W Xclio GreatPower Zalman ZM Ultra X3 Ultra X-Pro Tier T - High Quality PSUs Made With Topower iekšējie - Less Rail Stabilitāte salīdzinājumā ar 2 līmeņa Taču joprojām ir labāka nekā 3 Tier Mushkin Enhanced Tagan U95 Tagan U25 Tagan U15 Tagan U22 OCZ PowerStream Tier 3 Brands - Augsta kvalitāte un stabilitāte, otrajā vietā Tier 2 Brands Acbel Polycom Aerocool AMS Mercury Akasa PaxPower Akasa Powerplus (> 500W Models) Antec Phantom Antec TruePower III Antec True Power II Antec True Control II Antec Neopower 480W (Old Model) Antec Smart Power 2,0 Athena Power Space Shuttle Series Be Quiet Dark Power Pro Channel Well Enermax Maximum Plus Enermax Noistaker II Enermax Noisetaker Enermax Whisper II Enermax CoolerGiant Palielināt ENS-G Epower Xscale Fortron (FSP) GLC Fortron (FSP) THN Fortron AX Fortron HLN Fortron PFN / PN / PA Seasonic Super Versatile Silverstone F Sparkle FSP Spire Rocketeer V / VI Sunbeam Nuuo Thermaltake Purepower Thermaltake Toughpower <600W Tier 4 - Not Recommend With Tier 3 In pašā Cena / jaudas mērījums klase Asus Atlas BFG Coolermaster Real Power Coolermaster iGreen Delta ENLIGHT E-Power Futurepower Hiper HIPRO Lite-On Masscool MGE XG Mushkin HP NorthQ 4775-500S/BU OCZ Modstream Izkapts Kamariki Sintek Thermaltake TR2 TTGI / Superflower Ultra Xfinity/X2 Tier 5 - Izņemot vienības, kas uzskaitītas iepriekš kāds no šiem zīmoliem, NAV IETEICAMS -TOP Technology APEX (SUPERCASE / ALLIED) Aspire (Turbo Case) ATADC Athena Power ATRIX Broadway Com Corp Cooler Master Coolmax Briedis Diablotek Dynapower USA EagleTech FOXCONN I-Star Computer Co Ltd In Win JPAC COMPUTER Just PC Kingwin Inc Linkworld Electronics Logisys Computer MGE MSI NMEDIAPC Norwood Micro / CompUSA NorthQ NZXT Powmax Q-Tec Raidmax Rosewill SFC Shuttle Skyhawk Spire Coolers Star Micro STARTECH TOPOWER TOP Ultra X-Connect Wintech XClio XION YoungYear Zebronics ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- * Piezīme. Šis saraksts nav raksta man, bet kenny_dope, un to var atrast caur saiti zemāk. Arī šo sarakstu var nebūt ideāls un ja kāds ir kāda lieta, lai pievienotu justies brīvi to darīt. http://forums.firingsquad.com/firing...read.id=111309 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Seen sarakstā pirms, iespējams, uz saites jūs esat man deva, tas ir patiešām noderīga sarakstu pārāk, diezgan precīzi. I beidzās Going for Silverstone DA750W pirms dažiem mēnešiem.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs aizmirsāt vienu tas ir xpower 585 ir ļoti laba kvalitāte nav Shure par varu, bet tas ir 2 12v rails
| |||
| |||
| Es tiešām nezinu neko xpower PSUs, tāpēc, ja kāds tas man pateikt, un es varu to pievienot sarakstam, kur tas der. Tehniski man nav aizmirsis, lai to pievienotu, jo man nav rakstīt sarakstā, bet es zinu, ko jūs domājāt cheeswheels99. ![]() Ja kāds cits zina labu PSU, kas būtu jāiekļauj sarakstā atkal ļaujiet man zināt, es pievienot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mans Aerocool ir awesome. Es negribētu likt to 4 rinda:)
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es pārvietot to uz 3 līmenī. Jūs uzskatāt, ka ir tiesības uz vietas par to. Es domāju Jūs nevarat rediģēt agrāk posts. Es domāju, mod vai kāds būs, kas man. |
|
| |||
| |||
| Jā, 3 ir labi. PowerStream 750W nopirku blew kondensators, tāpēc man nopirka vienu no zeroDBAs, un man ir jauka platformas ar nelielu skaņu. Tas ir labs sliedes, ir gandrīz kluss, un tas ir moduļu.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |