![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jeśli lubisz mnie, nie wiesz wiele o mocy supplys. I naprawdę nie wiemy jakie są dobre lub miały rozpocząć się. Dobrze tej listy daje najlepsze do tych, których nie chcesz kupić. ================================================== ============================= Poziom 1 może obsługiwać 4Ghz Conroe 3Ghz lub AMD wraz z Oced Quad Crossfire / SLI z łatwością. Poziom Z oferuje jakość i moc niezrównany w zakresie mocy i jest drugim tylko Zippy innych jednostek. Poziom 2 oferuje niemal tyle moc i stabilność Poziom 1 Moc na porównywalnym poziomie z niższej cenie / lepszej dostępności. Poziom T oferuje wysokiej jakości elementy Tier 2 z nieco mniej ze względu na stabilność Rail Topower wewnętrzne. Poziom 3 jest tylko zalecana, jeśli różnica w cenie jest obecny między Poziom Tier 2 i 3 lub z powodu problemów z dostępnością Tier 1 / 2 PSUs. Poziom 4 jest zalecany do zasobu lub małej mocy, jeśli Poziom 3 są droższe i nie są dostępne. Poziom 5 nie są zalecane, ale niektóre marki wysokiej / średniej jakości komponentów w poziomach od 2 do 4. ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- Poziom 1 Marki - Najbardziej potężny i stabilny Składniki na Rynku Enermax Galaxy PCP & C TurboCool PCP & C Silencer> 610 Zippy / Emacs SSL Zippy / Emacs GSM Zippy / Emacs PSL Silverstone ZF (Etasis 85/75/56) Seventeam ST> 600 (SSI, V2.91) Silverstone PO / DA> 700W Z poziomu - Mniej możliwości niż poziom 1 Zippy Jednostki ... ale jeszcze Zippys Zippy / Emacs HG2 Zippy / Emacs HP2 Poziom 2 Marki - Najwyższej jakości komponenty Z top notch Stabilności - dla osób z Cena / dostępność Problemy Z Poziom 1 Antec Neo HE Akasa PowerGreen 80 + Coolmax CTG-750W/850W/1KW Cooltek CT Corsair HX Enermax Liberty Enermax Infiniti Wzmocnienie EPS-GH Fortron (FSP) GLN Hiper Type-M> 650W Hiper Type-R> 650W iStarUSA PD2 iStarUSA PD3 OCZ GameXStream OCZ EvoStream PCP & C Silencer <610 Seasonic S12 Seasonic M12 Seasonic Energy Plus SevenTeam ST <600 Silverstone EF Silverstone PO / DA <700W Supermicro / AbleCom Thermaltake Toughpower> 600W Xclio GreatPower Zalman ZM Ultra X3 Ultra X-Pro Poziom T - High Quality PSUs Made Z Topower Internals - Less Rail Stabilności porównaniu do poziomu 2, ale nadal Lepsze niż Poziom 3 Mushkin Enhanced Tagan U95 Tagan U25 Tagan U15 Tagan U22 OCZ PowerStream Poziom 3 Brands - Wysokiej jakości i stabilności, druga tylko do Tier 2 Marki Acbel Polycom Aerocool AMS Rtęć Akasa PaxPower Akasa PowerPlus (> Modele 500W) Antec Phantom Antec TruePower III Antec True Power II Antec True Control II Antec Neopower 480W (Stary model) Antec Smart Power 2.0 Athena Power Seria Space Shuttle Be Quiet Dark Power Pro Kanał Cóż Enermax Maksymalna Plus Enermax Noistaker II Enermax Noisetaker Enermax Whisper II Enermax CoolerGiant Wzmocnienie ENS-G Epower XScale Fortron (FSP) GLC Fortron (FSP) THN Fortron AX Fortron HLN Fortron PFN / PN / PA Seasonic Super Versatile Silverstone F Sparkle FSP Spire Rocketeer V / VI Sunbeam Nuuo Thermaltake Purepower Thermaltake Toughpower <600W Poziom 4 - Nie Poleć Z poziomu 3 W samym Cena / Moc Zakres Asus Atlas BFG Coolermaster Real Power Coolermaster iGreen Delta Enlight E-Power Futurepower Hiper HIPRO Lite-On Masscool MGE XG Mushkin HP NorthQ 4775-500S/BU OCZ Modstream Posiec Kamariki Sintek Thermaltake TR2 TTGI / Superflower Ultra Xfinity/X2 Poziom 5 - Inne niż wymienione powyżej jednostek dla każdej z tych marek, NIE ZALECANE A-TOP Technologii APEX (SUPERCASE / pokrewnych) Aspire (Turbo Case) ATADC Athena Power Atrix Broadway Com Corp Cooler Master Coolmax Deer Diablotek Dynapower USA EagleTech FOXCONN I-Star Computer Co Ltd W Win JPAC KOMPUTEROWE Wystarczy PC Kingwin Inc Linkworld Electronics Logisys Computer MGE MSI NMEDIAPC Norwood Micro / CompUSA NorthQ NZXT Powmax Q-Tec Raidmax Rosewill SFC Lotniska Skyhawk Spire Chłodziarki Star Micro STARTECH TOPOWER TOP Ultra X-Connect Wintech XClio XION YoungYear Zebronics ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- * Uwaga. Wykaz ten nie został napisany przeze mnie, ale przez kenny_dope, a można znaleźć poprzez link poniżej. Również w tym wykazie mogą nie być doskonały, a jeśli ktoś ma coś do dodania prostu zrobić. http://forums.firingsquad.com/firing...read.id=111309 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Widziane listy wcześniej, prawdopodobnie na link Ciebie dał mi, to naprawdę pomocne liście również dość precyzyjne. I zakończyła się będzie na Silverstone DA750W kilka miesięcy temu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zapomniałeś jeden jest xpower 585 jest bardzo dobrej jakości nie shure władzy, ale ma 2 12v szynach
| |||
| |||
| Naprawdę nie wiem nic o xpower PSUs, więc jeśli ktoś mi powiedzieć i nie mogę dodać ją do listy, jeśli pasuje. Technicznie nie zapomnij dodać go, ponieważ nie pisać listy, ale wiem co masz na myśli cheeswheels99. ![]() Jeśli ktokolwiek inny wie dobrze PSU, które powinny zostać dodane do wykazu ponownie let me know I will go dodać. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje Aerocool is awesome. Nie chciałbym go umieścić w Poziom 4:)
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Będę go przenieść do poziomu 3. Myślisz, że jest we właściwym miejscu dla niego. Chyba nie można edytować wcześniejszych postów. I suppose mod lub ktoś będzie musiał to dla mnie. |
|
| |||
| |||
| Tak, 3 dobrze. A PowerStream 750W Kupiłem Blew kondensatora, więc kupiłem jeden z zeroDBAs I have a nice rig z bardzo niewiele dźwięku. Ma dobre szynach, jest prawie cicho, a jego modułowej.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |