![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dacă-ţi place de mine, nu stiu prea multe despre puterea de supplys. Şi dumneavoastră, nu foarte sigur că cei care sunt sau au fost de bună pentru a începe căutarea. Ei bine această listă vă va oferi cele mai bune pentru cei care nu doriti sa cumparati. ================================================== ============================= Nivelul 1 se pot ocupa 4Ghz Conroe sau 3Ghz AMD împreună cu Oced Quad Crossfire / SLI cu usurinta. Nivelul Z ofera calitatea si puterea de neegalat în wattage gamă şi este la numai două Zippy alte unităţi. Nivelul 2 oferă aproape la fel de mult de putere si stabilitate, astfel cum Tier 1 la niveluri comparabile Wattage cu preţ mai mic / mai buna disponibilitate. Nivelul T ofera o înaltă calitate a componentelor de Tier 2, cu un pic mai puţin feroviar de stabilitate din cauza Topower interne. Nivelul 3 este recomandată numai în cazul în diferenţă de preţ este prezent între Tier 3 şi Tier 2 sau din cauza problemelor cu disponibilitatea Tier 1 / 2 PSUs. Nivelul 4 este recomandat pentru stocul redus de energie sau a sistemelor de nivel 3, dacă sunt mai scumpe sau nu sunt disponibile. Nivelul 5 nu sunt recomandate, dar unele branduri au ridicat / mediu în calitate de componente Niveluri la 2 la 4. ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- Nivelul 1 Mărci - Cel mai puternic şi stabil Componente Pe piaţa Enermax Galaxy PCP & C TurboCool PCP & C amortizor> 610 Zippy / Emacs SSL Zippy / Emacs GSM Zippy / Emacs PSL Silverstone ZF (Etasis 85/75/56) Seventeam ST> 600 (SSI, V2.91) Silverstone OP / DA> 700W Nivelul Z - Mai puţin puternic decât Tier 1 Zippy Unităţi ... dar acestea sunt încă Zippys Zippy / Emacs HG2 Zippy / Emacs HP2 Nivelul 2 Mărci - O calitate de top de componente Cu Top dantela de stabilitate - pentru cei cu Pret / Disponibilitatea probleme cu Nivelul 1 Antec Neo HE Akasa PowerGreen 80 + CoolMax CTG-750W/850W/1KW Cooltek CT Pirat HX Enermax Liberty Enermax Infiniti Consolidarea PEV-GH Fortron (PSA) GLN Hiper Tip M-> 650W Hiper Type-R> 650W iStarUSA PD2 iStarUSA PD3 OCZ GameXStream OCZ EvoStream PCP & C amortizor <610 Seasonic S12 Seasonic M12 Seasonic Energy Plus SevenTeam ST <600 Silverstone EF Silverstone OP / DA <700W Supermicro / AbleCom Thermaltake Toughpower> 600W Xclio GreatPower Zalman ZM Ultra X3 Ultra Pro-X Nivelul T - High Quality PSUs realizate cu Topower interne - mai puţin de stabilitate feroviar în comparaţie cu Tier 2, dar încă mai bună decât Nivelul 3 Mushkin Enhanced Tagan U95 Tagan U25 Tagan U15 Tagan U22 OCZ PowerStream Nivelul 3 Mărci - De înaltă calitate şi de stabilitate, al doilea numai la Nivelul 2 Mărci Acbel Polycom Aerocool AMS Mercury Akasa PaxPower Akasa PowerPlus (> 500W modelele) Antec Phantom Antec TruePower III Antec True Power II Antec True Control II Antec Neopower 480W (modelul vechi) Antec Smart Power 2.0 Athena Power Space Shuttle Seria Taci Dark Power Pro Ei bine Canal Enermax maximă Plus Enermax Noistaker II Enermax Noisetaker Enermax şoaptă II Enermax CoolerGiant Îmbunătăţiţi ENS-G Epower Xscale Fortron (PSA) GLC Fortron (PSA) THN Fortron AX Fortron HLN Fortron PFN / PN / PA Seasonic Super Versatile Silverstone F Sparkle PSA Spiră Rocketeer V / VI Rază de soare Nuuo Thermaltake Purepower Thermaltake Toughpower <600W Nivelul 4 - Nu Recomanda Cu Tier 3 În acelaşi Pret / Wattage Range Asus Atlas BFG Coolermaster Real Power Coolermaster iGreen Delta Enlight E-Power Futurepower Hiper HIPRO Lite-On Masscool MGE XG Mushkin HP NorthQ 4775-500S/BU OCZ Modstream Coasă Kamariki Sintek Thermaltake TR2 TTGI / Superflower Ultra Xfinity/X2 Nivelul 5 - Altele decât unităţile menţionate mai sus, pentru oricare dintre aceste branduri, Nu se recomandă A-TOP Tehnologie Apex (SUPERCASE / ALLIED) Aspire (Turbo de caz) ATADC Athena Power ATRIX Broadway Com Corp Cooler Master Coolmax Deer Diablotek Dynapower SUA EagleTech FOXCONN I-Star Computer Co Ltd În Win JPAC COMPUTER Doar PC Kingwin Inc Linkworld Electronics Logisys Computer MGE MSI NMEDIAPC Norwood Micro / CompUSA NorthQ NZXT Powmax Q-Tec Raidmax Rosewill SFC Shuttle Skyhawk Spiră Coolere Star Micro STARTECH TOPOWER TOP Ultra X-Connect Wintech XClio XION YoungYear Zebronics ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- x ----- * nota. Această listă nu a fost scris de mine, ci de kenny_dope, şi pot fi găsite prin intermediul link-ul de mai jos. De asemenea, această listă nu poate fi perfect, şi dacă cineva are nici un lucru pentru a adăuga şi simţiţi-vă liber să facă acest lucru. http://forums.firingsquad.com/firing...read.id=111309 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vazut lista înainte, probabil, pe link-ul pe care l-aţi dat de mine, este o foarte util lista de asemenea, destul de exacte. Am ajuns să merg la Silverstone DA750W câteva luni în urmă.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ai uitat un este un xpower 585 este foarte bună calitate, nu shure despre putere, dar ea are 2 12v şine
| |||
| |||
| Eu chiar nu ştiu nimic despre xpower PSUs, aşa că, dacă cineva nu-mi spui şi eu pot să-l adauge pe lista în cazul în care vi se potriveşte. Din punct de vedere tehnic nu am uitat să îl adăugaţi, deoarece nu am scrie pe lista, dar ştiu ce vrei să spui cheeswheels99. ![]() Dacă ştie cineva de un bun PSU că ar trebui să fie adăugate la lista din nou să-mi spuneţi voi adauga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aerocool meu este minunat. Nu as pune-o în Tier 4:)
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I se va muta la Nivelul 3. Crezi că este dreptul la faţa locului pentru el. Cred că nu aveţi posibilitatea să editaţi mai devreme de posturi. Presupun ca un mod sau cineva va trebui să-asta pentru mine. |
|
| |||
| |||
| Da, e bine 3. Un PowerStream 750W ratat-am cumpărat un condensator, asa ca am cumparat unul din zeroDBAs, şi am o echipa frumoasa, cu foarte puţin de sunet. Ea a şine bine, este aproape silenţios şi este modulară.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |