![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Якщо, як я, ви не знаєте багато про Блоки живлення. І ваші не впевнені, які з них добрі або повинні були почати пошуки. Ну цей список буде дати вам краще з тими, які ви не хочете купити. ================================================== ============================= Tier 1 може працювати 4GHz Conroe 3Ghz або AMD разом з OCED Quad CrossFire / SLI з легкістю. Рівень Z пропонує якісне і влада знає собі рівних у своєму діапазоні потужності і займає друге місце в інших підрозділах Zippy. Tier 2 пропонує майже таку ж потужність і стабільність як Tier 1 при порівнянних рівнях Потужність з низької ціни кращої доступності. Рівень T пропонує високоякісні компоненти на рівні 2 з трохи менш залізничного стабільність завдяки Topower нутрощі. Tier 3 рекомендується тільки якщо ціна різниця між справжньою Tier 3 і Tier 2 або з-за наявності проблем з Tier 1 / 2 блоки живлення. Tier 4 рекомендується для складу або низькі енергетичні системи, якщо Tier 3 є більш дорогими або не доступна. Tier 5 не рекомендується, але деякі марки мають високий / середній якісних компонентів в кілька ярусів 2 до 4. ----- X ----- X ----- X ----- X ----- X ----- X ----- X ----- Tier 1 бренди - Найпотужніший і стабільний компонент на ринок Enermax Galaxy PCP & C TurboCool PCP & C Silencer> 610 Zippy / Emacs SSL Zippy / Emacs GSM Zippy / Emacs PSL Сільверстоун ZF (Etasis 85/75/56) Seventeam ST> 600 (SSI, v2.91) Сільверстоун ОП / DA> 700W Рівень Z - Менш потужні, ніж Tier 1 Zippy одиниці ... Але вони все ще Zippys Zippy / Emacs HG2 Zippy / Emacs HP2 Tier 2 бренди - Висока якість компонентів з Top Notch Стабільність - для тих, хто Ціна / Наявність питання по Tier 1 Antec Neo HE Akasa PowerGreen 80 + CoolMax CTG-750W/850W/1KW Cooltek CT Corsair HX Enermax Liberty Enermax Infiniti Підвищення ЄПС-GH Fortron (FSP) GLN Hiper Type-M> 650W Hiper Type-R> 650W iStarUSA PD2 iStarUSA PD3 OCZ GameXStream OCZ EvoStream PCP & C Silencer <610 Seasonic S12 Seasonic M12 Seasonic Енергія Плюс Seventeam ST <600 Сільверстоун EF Сільверстоун ОП / DA <700W Supermicro / AbleCom Thermaltake Toughpower> 600W Xclio GreatPower Zalman ZM Ultra X3 Ultra X-Pro Рівень Т - Висока Якість блоків живлення Topower MADE WITH Нутрощі - Мінус залізничного стабільність в порівнянні з Tier 2 але все-таки краще, ніж Tier 3 Mushkin Enhanced Tagan U95 Tagan U25 Tagan U15 Tagan U22 OCZ PowerStream Tier 3 Бренди - Висока якість і стабільність, поступаючись лише Tier 2 бренди AcBel Polycom Aerocool AMS Меркурія Akasa PaxPower Akasa PowerPlus (> 500W Models) Antec Phantom Antec TruePower III Antec True Power II Antec True Control II Antec NeoPower 480W (стара модель) Antec Smart Power 2,0 Athena Power Space Shuttle серія Be Quiet Dark Power Pro Джерело Ну Enermax Максимальний Плюс Enermax Noistaker II Enermax Noisetaker Enermax Whisper II Enermax Coolergiant Підвищення ENS-G Epower Xscale Fortron (FSP) КЗС Fortron (FSP) Thn Fortron AX Fortron HLN Fortron PFN / PN / PA Seasonic Super Універсальний Сільверстоун F Sparkle FSP Spire Rocketeer V / VI Sunbeam Nuuo Thermaltake Purepower Thermaltake Toughpower <600W Tier 4 - Не рекомендується з 3 Tier У ту ж ціну / Потужність Діапазон Asus Атлас BFG Coolermaster Real Power Coolermaster iGreen Delta Enlight E-Power Futurepower Hiper HIPRO LITE-ON Masscool MGE XG Mushkin HP NorthQ 4775-500S/BU OCZ Modstream Коса Kamariki Синтек Thermaltake TR2 TTGI / Superflower Ultra Xfinity/X2 Рівень 5 - Крім перерахованих вище одиниці для будь-якого з цих брендів, Не рекомендується A-Top Technology APEX (суперслучай / Allied) Aspire (Turbo Case) ATADC Athena Power ATRIX Бродвей Com Corp Cooler Master Coolmax Олень Diablotek Dynapower США EagleTech FOXCONN I-Star Комп'ютерні Co. ТОВ In Win Сокка КОМП'ЮТЕР Просто PC Kingwin вкл. Linkworld електроніки Комп'ютерні Logisys MGE MSI NMEDIAPC Norwood Micro / CompUSA NorthQ NZXT Powmax Q-Tec Raidmax Rosewill SFC Трансфер Skyhawk Spire Охолоджувачі Micro Star STARTECH Topower TOP Ultra X-Connect Wintech XClio Xion YoungYear Zebronics ----- X ----- X ----- X ----- X ----- X ----- X ----- X ----- * Примітка. Цей список був написаний не мною, а kenny_dope, і може бути знайдений за посиланням нижче. Крім того, цей список не може бути досконалим, і якщо хтось має що-небудь додати не соромтеся робити це. http://forums.firingsquad.com/firing...read.id=111309 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відвідування перед тим, ймовірно, за посиланням ви дали мені, це дійсно корисний список теж досить точні. Врешті-решт я збираюся на Сільверстоуні DA750W кілька місяців тому.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви забули одне це Xpower 585 це дуже гарна якість, а не про Shure влади, але він має 2 12v рейок
| |||
| |||
| Я дійсно нічого не знаю про Xpower блоками живлення, так що якщо хто-то скажи мені, і я можу додати його в список, де вона підходить. Технічно я не забув додати його, так як я не писала цей список, але я знаю, що ви маєте на увазі cheeswheels99. ![]() Якщо хтось знає хороший БП, яке повинно бути додано до списку знову дайте мені знати, і ми додамо їх. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моя Aerocool є Awesome. Я б не покласти її в Tier 4:)
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я перемістити його в Tier 3. Ви думаєте, що є правильним місцем для нього. Я думаю, ви не можете редагувати раніше посади. Я вважаю, моделювання чи хтось буде, як і для мене. |
|
| |||
| |||
| Так, 3 добре. PowerStream 750W я купив підірвали конденсатор, так що я купив одну з zeroDBAs, і мені приємно Ріг з дуже мало звуку. Вона має гарні рейки, працює практично безшумно, і це модульна.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що таке 115 і 320 За харчування? | boywash12 | Справа & блоки живлення | 10 | 27 липня 2009 23:53 |
| Необхідність харчування | thingie2 | Справа & блоки живлення | 10 | 21 лютого 2008 06:30 |
| Чи потрібен мені Нова харчування? | JiggyFly | Справа & блоки живлення | 6 | 5 січня 2008 22:13 |
| Постачання процесора. | ukmm | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 12 грудня 2007 07:25 |
| Харчування Q | grahamgb | Справа & блоки живлення | 1 | 5 грудня 2007 01:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |