![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз не съм много много технологии разбирам човек, но аз някак си успяват да изградят PC правилно LOL. Както и аз имам въпрос за течно охлаждане и какво да правят със съществуващите феновете на моя Desktop мантел.
Моят случай е тона на феновете и е изключително силен тя е: слънчев лъч трансформаторни IC-TR-B Вие можете да намерите отзиви от нея в мрежата. това звучи като удар почти сушилня и въпреки че аз не се интересуваме от доброто, това силите ми да попадам на високоговорителите за нещата и бих искал тиха алтернатива, която ме доведе до мисленето на закупуване воден охладител. Аз се чудя, след като инсталирате нов вентилатор, е добре за мен да изключите всички фенове на корпуса или само част от нея? Аз не съм съвсем сигурен как въздуха циркулира в нея др Знам, че е налице GPU фен разпенващ въздух директно върху моята графична карта и горния отвор, който докарва горещ въздух нагоре предполагам. но бих искал да превърне тези фенове на разстояние ако е възможно без риск за отопление проблеми. Благодаря ви за четене и аз се надявам да получите помощ:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да не се превърне GPU фен на разстояние.
Ако тя идва с една го потребности него. Някои не, но тогава те не идват с една готова attatched. Ако решите да watercool на процесора, може да има само 1 случай фен на фен на GPU и фен на PSU. Случаят фен на средна / ниска настройка. Вие също може да WC на GPU за да се отърва от още един вентилатор, но наистина не трябва винаги да има поне един случай фен. И помнете, че ако watercool, вие все още се нуждаят феновете на радиатора, така че не се елиминира нуждата от феновете. Целта на WCing, обикновено е за по-добро охлаждане, а не за тихи охлаждане.
|
|
|||
|
|||
|
Преди да опитате watercooling ли сте, че за да се фен контролер? Той просто ви дава възможност за понижаване на напрежението, се предлагат на феновете, като по този начин за понижаване на шума значително. Той също така ви позволява да поддържа добър баланс между охлаждане и шум.
Ползвам мое да стихвам моята система надолу, като твоите, неговите една шумна! Но включа феновете резервно копие, когато пускате игри др |