![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nejsem velmi velmi tech důvtipný chlap, ale já nějak podařilo vybudovat PC správně lol. tak jako tak mám pochybnosti o chladicí kapalina a co udělat se stávajícími fanoušky na mém Desktop plášť. Můj současný případ ton fanoušků a je velmi hlasité Jedná se o: sluneční paprsek Transformátorové IC-TR-B najdete recenze na on-line. Zní to jako rána téměř fénem a ačkoli i nevadí zvuk, tento sil, abych vyorat reproduktorů pro věci a já bych tichou alternativu, který mě přivedl k přemýšlení o nákupu vodní chladič. Říkal jsem si po instalaci nového ventilátor, je to dobrý pro mě vypnout všechny fanoušky na pouzdře nebo prostě většinou to? Nejsem si docela jist, jak se vzduch cirkuluje v něm atd. Já vím, že je ventilátor GPU přímo vyfukování vzduchu na mé grafické kartě a horní kouřovod, které přivádí horký vzduch nahoru i hádat. ale já bych to zase tyto větráky vypnout, pokud je to možné bez rizika vytápění problémy. děkuji za čtení a doufám, že mohu získat pomoc:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neotáčejte se GPU ventilátor vypnout. Pokud to jde s jednou ji potřeb to. Někteří nemají, ale pak nejsou připraveni přijít s jednou attatched. Pokud se rozhodnete watercool procesoru, můžete mít jen 1 případ ventilátor ventilátoru na GPU a ventilátor na PSU. V případě ventilátor na střední / nízké nastavení. Můžete také WC na GPU k zbavit jeden ventilátor, ale opravdu byste měli mít vždy alespoň v jednom případě fanoušek. A nezapomeňte, že pokud si watercool, budete potřebovat ještě fanoušci na chladič, tak to není tudíž nutné pro fanoušky. Účelem WCing obecně, je pro lepší chlazení, nikoli pro tišší chlazení.
|
| |||
| |||
| Než se pokusíte watercooling, už jste uvažovali o získání fanoušek řadič? Jednoduše vám umožňuje snížit napětí dodáváno na fanoušky, což výrazně snižuje hluk. Umožňuje také udržet dobrou rovnováhu mezi chlazení a hluku. I use mine se utišit můj systém se, stejně jako Vy, jeho hlučném! Ale i na fanoušky zase zpět až při spuštění hry atd. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vodní chlazení | tomthedrummer1992 | Obecné Hardware Chat | 1 | 4. května 2008 03:24 |
| Fans nad vodou? | dmdougie | Obecné Hardware Chat | 5 | 18. října 2007 01:51 |
| Jak U Do Vodní chlazení | xactly | Obecné Hardware Chat | 3 | 7. srpna 2007 04:57 |
| Vodní chlazení | c mistr | Obecné Hardware Chat | 13 | 25. červenec 2007 15:31 |
| Vodní chlazení? | Emrys88 | Obecné Hardware Chat | 3 | 25. duben 2007 21:41 |
| Thread Nástroje | |
| |