μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Το νερό ψύξης και υφιστάμενων ανεμιστήρες τεχνολογίας ερώτηση.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Μαΐου 2009, 04:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Το νερό ψύξης και υφιστάμενων ανεμιστήρες τεχνολογίας ερώτηση.

Δεν είμαι πολύ πολύ τεχνολογίας μυαλό τύπος αλλά με κάποιο τρόπο κατάφερε να οικοδομήσει έναν υπολογιστή σωστά lol. anyways έχω μια ερώτηση σχετικά με το υγρό ψύξης και τι να κάνουν με τον ισχύοντα για τους οπαδούς μου Desktop περίβλημα.

Η παρούσα υπόθεση έχει τόνο των οπαδών και είναι εξαιρετικά υψηλή

είναι τα: ηλιαχτίδα μετασχηματιστή IC-TR-B
μπορείτε να βρείτε σχόλια του online. ακούγεται σαν ένα χτύπημα σχεδόν μαλλιών και αν δεν έχω κανένα πρόβλημα να ήχο, αυτό με τη σειρά του τις δυνάμεις μου μέχρι τα ηχεία για πράγματα και θα ήθελα μια σιωπηλή εναλλακτική λύση, η οποία έφερε στο νου του την αγορά ενός ψυγείου νερού.

Αναρωτιόμουν μετά την εγκατάσταση του νέου ανεμιστήρα, είναι εντάξει για μένα, για να απενεργοποιήσετε όλους τους φιλάθλους για το περίβλημα της πλειοψηφίας ή μόνο αυτό; Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος πως ο αέρας που κυκλοφορεί στο πλαίσιο κλπ.

Γνωρίζω ότι υπάρχει μια GPU ανεμιστήρα άμεσα εμφύσηση αέρα πάνω μου κάρτα γραφικών και η αρχή εξαεριστικό που φέρνει το ζεστό αέρα μέχρι υποθέτω.

αλλά θα ήθελα με τη σειρά τους αυτές οι φίλαθλοι εκτός εάν είναι δυνατόν χωρίς κίνδυνο θέρμανσης προβλήματα.

σας ευχαριστώ για την ελπίδα να διαβάσετε και να πάρετε κάποια βοήθεια:)
Old 30ης Μαΐου 2009, 04:43
Ομάδα Δωρητών

Να μη μετατραπεί η GPU fan off.

Εάν πρόκειται με αυτή που ανάγκες αυτό. Μερικοί δεν το κάνετε, αλλά τότε δεν έρχονται με ένα έτοιμο attatched.

Αν επιλέξετε να watercool την CPU, θα μπορούσατε απλώς να έχουμε 1 περίπτωση οπαδός του ανεμιστήρα για την GPU και ο ανεμιστήρας για το PSU.

Η περίπτωση του ανεμιστήρα για την μεσαία / χαμηλή ρύθμιση.

Μπορείτε επίσης WC την GPU για να απαλλαγούμε από ένα ακόμα ανεμιστήρα, αλλά θα πρέπει πάντα να έχουν τουλάχιστον μια περίπτωση ανεμιστήρα.

Και να θυμάστε ότι αν watercool, χρειάζονται ανεμιστήρες πάνω στο ψυγείο, οπότε δεν εξαλείφουν την ανάγκη για τους οπαδούς.

Ο σκοπός της WCing, γενικά, είναι για τη βελτίωση της ψύξης, για να μην ησυχαστής ψύξης.
Old 30ης Μαΐου 2009, 14:34
Μέλος Ομάδα

Πριν από την προσπάθειά σας watercooling, έχετε σκεφτεί να ανεμιστήρα ελεγκτή; Απλώς σας επιτρέπει να μειωθεί η τάση που παρέχονται προς τους οπαδούς, με αποτέλεσμα τη μείωση του θορύβου σε μεγάλο βαθμό. Επίσης, σας επιτρέπει να διατηρούν μια καλή ισορροπία μεταξύ της ψύξης και του θορύβου.

Να χρησιμοποιώ δικό μου για να ηρεμώ μου συστήματος, όπως η δική σας, το θορυβώδες! Αλλά εγώ τη σειρά τους οπαδούς πίσω όταν τρέχει παιχνίδια κλπ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Το νερό ψύξης tomthedrummer1992 Γενική Συζήτηση Hardware 1 4η Μαΐου 2008 03:24
Ανεμιστήρες για το νερό! dmdougie Γενική Συζήτηση Hardware 5 18 Οκτ 2007 01:51
Πώς το νερό ψύξης Do U xactly Γενική Συζήτηση Hardware 3 7 Αυγ 2007 04:57
Το νερό ψύξης γ πλοίαρχος Γενική Συζήτηση Hardware 13 25 Ιουλ 2007 15:31
Το νερό ψύξης; Emrys88 Γενική Συζήτηση Hardware 3 25 Απρ 2007 21:41
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.