![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam ne vrlo vrlo tech guy pamet, ali nekako sam uspio izgraditi PC ispravno lol. anyways Imam pitanje o tekućine za hlađenje i što učiniti s postojećim fanovima na mom Desktop kućište. Moj trenutni slučaj ima tonu poklonika i izuzetno glasni to je: sunčev zrak Transformator IC-TR-B možete pronaći recenzije ga online. što zvuči poput puhati za kosu, iako sam gotovo i ne smeta zvuk, to mi snage da se okrenu na govornika i stvari za Htjela bih tihu alternativa, koji me doveo do razmišljanja kupnje vodeni hladnjak. Bio sam zadivljen nakon instaliranja novog ventilatora, je li u redu za mene da biste isključili sve navijače na kućište ili jednostavno većina to? Nisam sasvim siguran kako se zrak cirkulira unutar toga itd. JA znati ima GPU fan direktno puhanje zraka na moj Grafička kartica i vrhu čmar koji donosi toplog zraka up Valjda. ali bih želio skrenuti tih navijača off, ako je moguće bez rizika za grijanje probleme. hvala vam za čitanje i nadu da mogu dobiti neki pomoć:) |
|
| |||
| |||
| Ne uključivanje GPU fan off. Ako dolazi sa jednim ga potrebama to. Neki ne, ali onda oni ne dođu s jednom spreman attatched. Ako se odlučite za watercool CPU, mogli biste imati samo 1 case fan ventilatora na GPU i ventilatora na PSU. Slučaj ventilator na srednji / niski postavljanje. Možete WC na GPU da biste dobili osloboditi od još jedan navijač, ali stvarno uvijek biste trebali imati barem jedan slučaj ventilator. I zapamtite da ako watercool, vi i dalje trebate navijača na radijator, tako da ne eliminiraju potrebu za obožavatelje. Svrha WCing, općenito, poboljšana je za hlađenje, a ne za quieter hlađenja.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Prije nego što pokušaju watercooling, da li ste mislili o dobivanju navijate kontroler? To vam omogućuje da jednostavno niža napon se isporučuje s fanovima, tako uvelike smanjiti buku. Također vam omogućuje da održimo dobru ravnotežu između hlađenja i buke. Koristim mina u smiriti moj sistem dolje, poput vaše, njegove jedan glasan! Ali ja okrenuti leđa kada obožavatelji prikazivati igre itd. |