kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Vízhűtés, valamint a meglévő rajongók technika kérdése.

Reply

Téma eszközök
Old Május 30 2009, 04:36
Új tag Csoport

Default Vízhűtés, valamint a meglévő rajongók technika kérdése.

Én nem vagyok nagyon nagyon tech hozzáértés fickó, de valahogy sikerült egy megfelelő PC lol. Egyébként van egy kérdés folyadék hűtésre, és mi köze van a jelenlegi rajongó én Desktop Casing.

Jelenlegi ügy tonna ventilátorok és rendkívül hangos

ez az: Sunbeam Transformer IC-TR-B
megtalálja felülvizsgálataival online. Úgy hangzik, mint egy hajszárító, és bár szinte nem bánom hang, ez erők nekem viszont a felszólalók a dolgot, és szeretném csendestársi alternatíva, amely hozta nekem, hogy gondolt vásárol víz hidegebb.

Csodálkoztam, miután az új rajongója van a baj, hogy kapcsolja ki a szurkolók a házának, vagy csak nagy része meg? Nem vagyok egészen biztos, hogy a levegő áramlik benne, stb

Tudom, hogy van egy GPU ventilátor közvetlenül levegőt fúj be my grafikus kártya és a felső nyílás, mely a meleg levegő felfelé azt hiszem.

de azt szeretném, hogy ezeket rajongók le, ha lehetséges kockázata nélkül fűtési problémák.

Köszönjük, hogy az olvasás és remélem én is egy kis help:)
Old Május 30 2009, 04:43
Donor Group

Ne kapcsolja be a GPU ventilátor kikapcsolása.

Ha jön az egyik, hogy igények azt. Egyesek nem, de akkor nem jön egy kész attatched.

Ha úgy dönt, hogy watercool a CPU, akkor is csak 1 eset a ventilátor a ventilátor a GPU és a ventilátor a tápegység.

Az ügyben a ventilátor a közepes / alacsony beállítás.

Te is WC a GPU megszabadulni egy rajongó, de tényleg akkor mindig legalább egy esetben fan.

És ne feledjük, hogy ha watercool, még mindig szükség van a szurkolók radiátor, ezért nem szüntetik meg annak szükségességét, hogy a szurkolók.

A cél az WCing általában a jobb hűtés, nem csendesebb hűtés.
Old Május 30 2009, 14:34
Csoport tagja

Mielőtt kísérletet watercooling, jól gondoltam kapok egy ventilátor vezérlő? Ez egyszerűen lehetővé teszi, hogy csökkenjen a feszültség, hogy eljutnak a rajongók, és így jelentősen csökkenti a zajt. Azt is lehetővé teszi, hogy a helyes egyensúlyt a hűtés és a zaj.

Használhatom bányától lecsendesít rendszerbe le, mint a tiéd, hogy zajos! De viszont a rajongók vissza, ha futó játékok stb
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vízhűtés tomthedrummer1992 Általános fémáru Chat 1 4. május 2008 03:24
Rajongók víz felett? dmdougie Általános fémáru Chat 5 18. október 2007 01:51
How Do U Do vízhűtés xactly Általános fémáru Chat 3 7. augusztus 2007 04:57
Vízhűtés c master Általános fémáru Chat 13 25. július 2007 15:31
Vízhűtés? Emrys88 Általános fémáru Chat 3 25. április 2007 21:41
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.