![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אני מאוד מאוד לא טכני שכל בחור אבל אני איכשהו הצליחו לבנות מחשב כראוי LOL. בכל מקרה יש לי שאלה על נוזל קירור, ומה לעשות עם אוהדים הקיימים על שולחן העבודה שלי מעטפת.
במקרה הנוכחי שלי יש טון של אוהדים, והוא מאוד חזק היא: קרן שמש טרנספורמטור IC-Tr-B אתה יכול למצוא ביקורות על זה באינטרנט. זה נשמע כמו מכה מיבש כמעט ולמרות שאני לא אכפת לך קול, זה לי כוחות להפעיל את הרמקולים על דברים ואני מבקש השקט חלופיים, אשר הביאו אותי לחשוב על קניית מים Cooler. תהיתי לאחר התקן החדש אני מעריץ, זה טוב לי לכבות את כל המעריצים על מעטפת או סתם רוב זה? אני לא ממש בטוח איך את האוויר circulates בו וכו ' אני יודע שיש GPU מעריץ נשוב האוויר ישירות על גבי כרטיס המסך שלי ואת הדף vent מה שמביא את האוויר החם למעלה, אני מניח. אבל הייתי רוצה להפוך את אלה אוהדים, אם ניתן, מבלי לסכן הסקה בעיות. תודה על קריאה מקווה שאני יכול לקבל קצת עזרה:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אין להפעיל את GPU מעריץ הנחה.
אם היא באה עם אותו אחד צורכי זה. חלק לא, אבל אז הם לא מגיעים עם אחד מוכן attatched. אם תבחר את watercool CPU, אתה יכול לקבל 1 מקרה מעריץ המאוורר על GPU ו המאוורר על PSU. המקרה מעריץ על בינוני / נמוך הגדרה. אתה יכול גם את מחראה GPU להיפטר עוד אוהד, אבל אתה באמת צריך תמיד יש לפחות מקרה אחד מעריץ. וזיכרו כי אם watercool, אתה עדיין צריך אוהדים על הרדיאטור, כך שהוא לא מבטל את הצורך של המעריצים. מטרת WCing, בדרך כלל, היא לשיפור הקירור, הקירור לא שקט יותר.
|
|
|||
|
|||
|
לפני תנסה watercooling, יש לך מחשבה לגבי מקבל אוהד Controller? זה פשוט מאפשר לך להקטין את וולטג להיות מסופק על אוהדים, ובכך להקטין באופן משמעותי את הרעש. זה גם מאפשר לך לשמור על איזון טוב בין הקירור ואת הרעש.
אני משתמש שלי כדי להשתיק את המערכת כלפי מטה, כמו שלך, את א קולני! אבל אני פונה אוהדים את הגיבוי בעת הפעלת משחקים וכו ' |