mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Vandens aušinimo ventiliatoriai ir esamų technologijų klausimą.

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 30, 2009, 04:36
Naujas Narys

Default Vandens aušinimo ventiliatoriai ir esamų technologijų klausimą.

Nesu labai labai Tech išminties vaikinas, bet aš kažkaip pavyko sukurti kompiuteriu tinkamai lol. Anyways aš apie aušinimo klausimas ir ką daryti su esama gerbėjai savo staliniame korpuse.

Mano dabartinis atvejis toną sirgalių ir labai garsiai

yra: Sunbeam Transformer IC-TR-B
galite rasti apžvalgas internete. Atrodo, plaukų džiovintuvas beveik ir nors aš ne prieš garsą, Tai verčia mane riesti į Daiktai garsiakalbius ir norėčiau Silent alternatyva, kuri atnešė man galvoti apie pirkimo Kūleris.

I was wondering įdiegus naują ventiliatorius, tai gerai man išjungti visi ventiliatoriai ant korpuso arba tiesiog dauguma tai? Aš ne visai tikras, kaip oras cirkuliuoja per jį ir tt

Žinau, yra GPU ventiliatorius pučiantis orą tiesiai ant mano grafikos plokštę, ir viršuje ventiliacijos kurie atneša karštą orą iki I guess.

o aš norėčiau pasukti šių ventiliatorių išjungti, jei įmanoma nerizikuojant šildymo problemas.

Ačiū už skaityti, ir tikiuosi, gali kažkiek padėti:)
Old Gegužė 30, 2009, 04:43
Donorų grupės

Don't Turn GPU ventiliatorius išjungtas.

Jei jis ateina su viena tai poreikius tai. Kai nėra, bet tada jie ateis su viena paruošta attatched.

Jei pasirinksite watercool CPU, galite tiesiog 1 atvejis ventiliatoriaus ant GPU ventiliatorius ir apie PSU ventiliatorius.

CASE FAN dėl vidutinės ir žemos kokybės nustatymas.

Taip pat galite WC GPU atsikratyti dar vienas ventiliatorius, bet tikrai tu visada turi būti bent vienu atveju ventiliatorius.

Ir atminkite, kad jeigu jūs watercool, jums vis tiek reikia ventiliatoriai ant radiatoriaus, kad jis nepanaikina gerbėjai poreikis.

Iš WCing tikslu paprastai yra geresnio aušinimo, ne tyliau aušinimo.
Old Gegužė 30, 2009, 14:34
Narys

Prieš bandant Watercooling, jūs minties apie tai, kaip ventiliatoriaus reguliatorius? Jis tiesiog leidžia sumažinti įtampą, tiekiamus į ventiliatoriai, tokiu būdu sumažinant triukšmo labai. Jis taip pat leidžia išlaikyti tinkamą pusiausvyrą tarp šaldymo ir triukšmo.

Aš naudoju mano, kad rimti mano sistema, nustatantis, kaip tavo, jo triukšmo! Bet aš savo ruožtu sirgaliai atsargines paleidžiant žaidimus ir tt
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Aušinimo vandens tomthedrummer1992 General Hardware Chat 1 4 gegužė 2008 03:24
Ventiliatoriai virš vandens?! dmdougie General Hardware Chat 5 18 spalis 2007 01:51
How Do U Do aušinimo xactly General Hardware Chat 3 7 rugpjūtis 2007 04:57
Aušinimo vandens C meistras General Hardware Chat 13 25 liepa 2007 15:31
Aušinimo vandens? Emrys88 General Hardware Chat 3 Balandis 25, 2007 21:41
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.