![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es neesmu ļoti ļoti tech savvy puisis, bet man kaut kā ir izdevies izveidot datoru pareizi lol. anyways man ir jautājums par šķidruma dzesēšanas un ko darīt ar esošajiem faniem par manu Desktop Casing. Mana gadījuma ir ton fanu un tas ir ļoti skaļi tas ir: Sunbeam Transformer IC-TR-B Jūs varat atrast pārskati par to tiešsaistē. tas izklausās trieciens žāvētājs gandrīz un lai gan man nav nekas skaņu, šis spēki mani ierasties uz stuff runātājiem, un es gribētu kluss alternatīva, ar kuru tika man domāt pirkšanas kūleris. Man bija jautājums, kad es instalēt jaunu ventilatoru, tas ir labi, man, lai izslēgtu visus ventilatorus uz korpusa vai tikai daļa no tā? Es neesmu pārliecināts, kā gaiss cirkulē tajā uc Es zinu, ka ir GPU ventilators tieši pūš gaisu uz manu Grafikas kartes un top vent, kas rada karstu gaisu līdz i guess. bet es gribētu, lai šīs fans ieskaitu, ja iespējams, neriskējot apkures problēmām. Paldies par lasīt un ceru, ka es varu saņemt kādu palīdzību:) |
|
| |||
| |||
| Vai nevar pagriezt GPU ventilators off. Ja tas nāk ar vienu tā vajadzībām tas. Daži nav, bet tad tie nenāk viena gatava attatched. Ja izvēlaties watercool CPU, jūs varat vienkārši ir 1 gadījums ventilatoru ventilatoru GPU un ventilatoru PSU. Ja ventilatoru vidēja / zema iestatījumu. Jūs varētu arī WC GPU atbrīvoties no vēl viena ventilatora, bet tiešām jums vienmēr jābūt vismaz vienā gadījumā ventilators. Un atcerēties, ka, ja jūs watercool, Jums joprojām ir nepieciešama fani uz radiatora, tādēļ tas neizslēdz nepieciešamību faniem. Mērķis WCing kopumā ir uzlabota dzesēšanas, nevis klusāku dzesēšanas.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Pirms jūs mēģināt watercooling, tu esi domājis iegūt ventilatoru kontrolieris? Tas vienkārši ļauj samazināt spriegumu tiek sniegta ventilatorus, tādējādi samazinot troksni ļoti. Tas arī ļauj saglabāt labu līdzsvaru starp dzesēšanas un troksni. I use mine to nomierināt manu sistēmu nosaka, kā jūsu, tā skaļš! Bet es savukārt līdzjutēji atpakaļ uz augšu, braucot spēles uc |