![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu nu sunt foarte foarte clar tip de tehnologie, dar am reusit cumva sa construiasca un PC corect lol. oricum am o întrebare despre lichid de răcire şi de ce să fac cu fanii existente pe desktop Casing. Meu actual caz a tonă de fani si este extrem de puternic este de: Transformator rază de soare IC-TR-B puteţi găsi revizuiri de on-line. Se pare ca o lovitură uscător de aproape şi, deşi eu nu minte sunet, acest forţele pentru a-mi întoarce vorbitorii de lucruri, şi aş dori o alternativă silenţios, care mi-a adus să mă gândesc la achiziţionarea unui cooler apă. Ma intrebam dupa ce l-am instalat noul fan, e bine pentru mine pentru a dezactiva toate fani de pe carcasa sau doar majoritate de ea? Eu nu sunt destul de sigur cum aerul circulă în cadrul lui, etc Ştiu că există un GPU ventilator suflă aer direct pe mine grafic carte şi a început orificiu care aduce aer cald până cred. dar aş vrea să transforme aceste fani off, dacă este posibil, fără a risca încălzire probleme. vă mulţumesc pentru a citi şi sperăm pot lua nişte ajutor:) |
|
| |||
| |||
| Nu transforma GPU ventilatorul off. Dacă este vorba de o el nevoile el / ea. Unii nu, dar atunci nu au venit cu o gata attatched. Dacă alegeţi să watercool de CPU, ai putea avea doar 1 caz fan ventilatorul de pe GPU şi ventilatorul pe PSU. Cazul fan pe mediu / scăzut setare. Puteţi, de asemenea, WC de GPU pentru a scăpa de un fan mai mult, dar de fapt tu trebuie întotdeauna să aibă cel puţin un caz fan. Şi nu uitaţi că, dacă watercool, aveţi nevoie de fani încă de pe radiator, astfel încât ea nu elimina nevoia de fani. Scopul WCing, în general, este pentru o mai bună de răcire, nu mai liniştită pentru răcire.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Înainte de încercarea de watercooling, te-ai gândit să fac un fan controler? Este pur şi simplu va permite sa mai mică de tensiune fiind furnizate de fani, astfel, reducerea zgomotului foarte mult. De asemenea, vă permite să menţină un echilibru între răcire şi a zgomotului. Eu folosesc mina pentru a linişti pe sistemul meu în jos, la fel ca a ta, sa o zgomotoase! Dar i transforma fani înapoi până când se rulează jocuri, etc |
![]() |
|
| Marcaje |