![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nejsem veľmi veľmi tech pútavé chlap, ale já nějak podarilo vybudovať PC správne lol. tak ako tak mám pochybnosti o chladiaca kvapalina a čo urobiť s existujúcimi fanúšikov na mojom Desktop plášť. Môj súčasný prípad ton fanúšikov a je veľmi hlasné Ide o: slnečný lúč transformátorové IC-TR-B nájdete recenzia na on-line. Znie to ako rána takmer fénom a hoci aj nevadí zvuk, tento síl, abych vyorat reproduktorov pre veci a já bych tichú alternatívu, ktorý ma priviedol k premýšľanie o nákupe vodné chladič. Hovoril som si po inštalácii nového ventilátor, je to dobré pre mňa vypnúť všetky fanúšikov na kryte alebo jednoducho väčšinou to? Nie som si celkom istý, ako sa vzduch cirkuluje v ňom atď Já vím, že je ventilátor GPU priamo vyfúknutie vzduchu na mojej grafickej karte a hornej kouřovod, ktoré privádza horúci vzduch nahor i hádat. ale já bych to zase tieto větráky vypnúť, ak je to možné bez rizika vykurovanie problémy. děkuji za čítanie a dúfam, že môžem získať pomoc:) |
|
| |||
| |||
| Neotáčajte sa GPU ventilátor vypnúť. Ak to ide s jednou ju potrieb to. Niektorí nemajú, ale potom nie sú ochotní prísť s jednou attatched. Ak sa rozhodnete watercool procesora, môžete mať len 1 prípad ventilátor ventilátora na GPU a ventilátor na PSU. V prípade ventilátor na strednej / nízkej nastavenia. Môžete tiež WC na GPU k zbaviť jeden ventilátor, ale naozaj by ste mali mať vždy aspoň v jednom prípade fanúšik. A nezabudnite, že ak si watercool, budete potrebovať ešte fanúšikovia na chladič, tak to nie je preto nevyhnutné pre fanúšikov. Účelom WCing všeobecne, je pre lepšie chladenie, nie pre tichšie chladenie.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Než sa pokúsite watercooling, už ste uvažovali o získanie fanúšik řadič? Jednoducho vám umožňuje znížiť napätie dodávané na fanúšikov, čo výrazne znižuje hluk. Umožňuje tiež udržať dobrú rovnováhu medzi chladenia a hluku. I use mine sa utíšiť môj systém sa, rovnako ako Vy, jeho hlučnom! Ale aj na fanúšikov zase späť až pri spustení hry atď |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vodné chladenie | tomthedrummer1992 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 4. mája 2008 03:24 |
| Fans nad vodou? | dmdougie | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 18. októbra 2007 01:51 |
| Ako U Do Vodné chladenie | xactly | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 7. augusta 2007 04:57 |
| Vodné chladenie | c majster | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 25. júl 2007 15:31 |
| Vodné chladenie? | Emrys88 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 25. apríl 2007 21:41 |
| Thread Tools | |
| |