мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Уатер цоолинг и постојећим фановима тецх питање.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 сви 2009, 04:36
Нови члан групе

Default Уатер цоолинг и постојећим фановима тецх питање.

Ја сам не врло врло тецх гуы памет, али некако сам успео изградити ПЦ исправно лол. аныуаыс Имам питање о течности за хладјење и шта учинити са постојећим фановима на мом Десктоп кућиште.

Мој тренутни случај има тону следбеник и изузетно гласни

то је: Сунчев зрак трансформатор ИЦ-ТР-Б
можете пронаћи рецензије га онлине. што звучи попут пухати за косу, иако сам готово и не смета звук, то ми снаге да се окрену на говорника и ствари за Хтјела бих тиху алтернатива, који ме довео до размишљања куповине водени хладњак.

Био сам задивљен након инсталирања новог вентилатора, је ли у реду за мене да бисте искључили све навијаче на кућиште или једноставно већина то? Нисам сасвим сигуран како се ваздух циркулише унутар тога итд

ЈА кноткле има ГПУ фан директно пухање ваздуха на мој Графичка картица и врху чмар који доноси топлог ваздуха уп Ваљда.

али бих желео скренути тих навијача офф, ако је могуће без ризика за грејање проблеме.

хвала вам за читање и наду да могу добити некакав помоћ:)
Old 30 сви 2009, 04:43
Донаторска Група

Не укључивање ГПУ фан офф.

Ако долази са једним га потребама то. Неки не, али онда они не дођу са једном спреман аттатцхед.

Ако се одлучите за уатерцоол ЦПУ, могли бисте имати само 1 цасе фан вентилатора на ГПУ и вентилатора на псу.

Случај вентилатор на средњи / ниски постављање.

Можете УЦ на ГПУ да бисте добили ослободити од још један навијач, али стварно увек бисте требали имати барем један случај вентилатор.

И запамтите да ако уатерцоол, ви и даље требате навијача на радијатор, тако да не елиминишу потребу за обожаваоце.

Сврха УЦинг, уопштено, побољшана је за хлађење, а не за куиетер хлађења.
Old 30 сви 2009, 14:34
Мембер Гроуп

Пре него што покушају уатерцоолинг, да ли сте мислили о добијању навија контролер? То вам омогућава да једноставно нижа напон се испоручује са фановима, тако увелико смањити буку. Такође вам омогућава да одржимо добру равнотежу између хлађења и буке.

Користим мина у смирити мој систем доле, попут ваше, његове један гласан! Али ја окренути леђа када обожаватељи приказују игре итд
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уатер цоолинг томтхедруммер1992 Генерал Хардуаре Цхат 1 4 мај 2008 03:24
Обожаватељи преко воде? дмдоугие Генерал Хардуаре Цхат 5 18 октобар 2007 01:51
Хоу До У Учините Уатер цоолинг ксацтлы Генерал Хардуаре Цхат 3 7 аугуст 2007 04:57
Уатер цоолинг ц мајстор Генерал Хардуаре Цхат 13 25. јула 2007 15:31
Уатер цоолинг? Емрыс88 Генерал Хардуаре Цхат 3 25 април 2007 21:41
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц