az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Kutuları ve Güç Kaynakları

Register

Su Soğutma ve mevcut taraftarları teknoloji soru.

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 04:36 30.
Yeni Üye Grubu

Default Su Soğutma ve mevcut taraftarları teknoloji soru.

Ben çok çok teknoloji yetenekli adam ama bir PC düzgün lol inşa başardı. Ben sıvı soğutma ile ilgili bir soru ve benim Masaüstü Muhafaza varolan hayranları ile ne ilgisi var zaten.

Mevcut durumda ve son derece yüksek olduğunu taraftarların tonluk vardır

bu: güneş ışını Transformatör BM-TR is B
Çevrimiçi bu değerlendirmeleri bulabilirsiniz. neredeyse ve although I reşit olmayan bir saç kurutma makinesi gibi görünüyor, bu kuvvetlerin yaz şeyler için Hoparlörleri çıkmasını ve ben, bir su soğutucu satın düşünerek bana getirdi sessiz bir alternatif istiyor.

Sonra yeni hayranıyım yükledikten, bu benim için Muhafaza veya sadece çoğunluk tüm fanlar kapatmak için tamam mı merak ediyorum? Ben oldukça nasıl hava içerisinde vb dolaştığını emin değilim

Orada bir GPU hayranıyım doğrudan Grafik kartı üzerine ve hangi Ben sıcak hava getiriyor havalandırma üst hava üfleme olduğunu biliyorum galiba.

ama mümkünse ısıtma sorunları riske bu fanlar kapatmak istiyorum.

okumak ve bazı yardım alabilirsiniz umut teşekkür ederim:)
Old May 2009, 04:43 30.
Bağış Grubu

Bu GPU hayranıyım kapatmayın.

Eğer biri gelir de gereksinimlerini olsun. Bu bir hazır attatched ile gelmediği Bazı yapmaz, ama o zaman.

Eğer CPU watercool seçerseniz, sadece 1 durumda yangına GPU üzerinde fan ve PSU üzerinde fan olabilir.

Orta / düşük ayarda Dava hayranıyım.

Yapabilirsin da WC ve GPU için bir hayranıyım, ama kurtulmak gerçekten her zaman en az bir durumda hayranıyım olmalıdır.

Ve eğer watercool o, yine de radyatör üzerinde taraftar gerekir, unutmayın bu hayranları için gereğini ortadan kaldırmak değildir.

WCing amacı, genellikle, gelişmiş soğutma, sessiz soğutma için değil.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old May 2009, 14:34 30.
Üye Grubu

Size watercooling girişimini önce, ilgili fan kontrol elde düşünce var mı? Bu sadece bir taraftar için verilen olmak, böylece büyük gürültü düşürülmesi düşük voltaj sağlar. Ayrıca soğutma ve gürültü arasında iyi bir denge sağlamalıdır sağlar.

Ben, sizin gibi benim sistem dindirmek için mayın kullanımı, kendi gürültülü! Ama geri zaman oyun çalışıyor gibi fanlar çevirmek
Reply

Register

Bookmarks