![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не дуже дуже Tech підкований хлопець, але я сяк-так побудувати ПК правильної LOL. У будь-якому випадку у мене є питання про рідинного охолодження, і що робити з існуючими вентиляторами на моєму робочому столі корпусу. Мої поточні справи тонну вентиляторів і дуже голосно це: Sunbeam Transformer IC-TR-B Ви зможете знайти огляди його в Інтернеті. Це звучить як феном майже і хоча я не заперечую звук, це змушує мене звернутися до виступаючих на речі, і я хотів мовчати варіант, який привів мене до думки про придбання води кулер. Мені було цікаво, коли я встановити новий вентилятор, це добре для мене, щоб відключити всі вентилятори на корпусі або просто більшості з цього? Я не зовсім впевнений, як повітря циркулює всередині неї т.д. Я знаю, що є вентилятор GPU безпосереднє продувки на мою картку графіки і верхню Vent який приносить гаряче повітря до я думаю. але я хотів би звернути ці вентилятори, якщо б можливо без ризику проблеми з опаленням. Дякую Вам за читання і сподіваюся, що зможу отримати деяку допомогу:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не вимикайте вентилятор GPU Off. Якщо він приходить з одного її потреби це. Деякі немає, але тоді вони не приходять з готовим attatched. Якщо ви вирішите Watercool процесор, ви можете просто мати справу 1 вентилятор вентилятор на частоту графічного процесора і вентилятори на блоці живлення. Випадку вентилятора на середній / малої потужності. Можна також туалет ГПУ, щоб позбутися ще одного вентилятора, але насправді ви завжди повинні мати принаймні в одному випадку вентилятор. І пам'ятайте, що якщо ви Watercool, ви все ще потребують вентилятори на радіаторі, так що це не виключає необхідності для вболівальників. Мета WCing, як правило, є для поліпшеного охолодження, не забезпечують безшумне охолодження.
|
| |||
| |||
| Перед спробою watercooling, ви не замислювалися про отримання контролером кулера? Він просто дозволяє знизити напругу поставляється з уболівальниками, тим самим знижуючи шум у значній мірі. Це також дозволяє підтримувати оптимальний баланс між охолодженням і шумом. Я використовую хвилин заспокоїти мою систему вниз, як у тебе, його галасливі! Але я переходжу вболівальників резервну копію під час запуску ігор і т.д. |