![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами когато си взема нов компютър, аз също гледам за всеки отделен за него. Щях да си вземете ANTEC 900 случая, но съм уверен в който да отида за сега. бюджета си за случая, е може би около £ 70 (около колко ANTEC е)
Ако ви трябва да знаете какви неща съм се за моя компютър ще пост, аз просто не мисля, че е необходимо. Аз търся COLLING ефективност и външност. Благодаря на всеки, който постове. Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погледни http://www.xoxide.com/lianli.html и да реши дали има поглед желаете. Аз бях вграден в някои от тях и евтини един, PC-60, винаги ме удари като голяма стойност и качество комбинирани. Аксесоарите alre предимно взаимозаменяеми.
| |||
| |||
| Аз не rearly като гледам от някоя от тези: ( |
|
| |||
| |||
| Но аз вече изглеждаше по Lian Ли сайт, и като гледам на PC-P60, както и PC-P80. Аз няма да има поглед върху цените на тях сега, и ще редактирам този пост ако намеря цените скоро, иначе аз ще направя друг пост. АТРИБУТИ: Прилича на PC-P60 е около £ 150, и PC-P80 е около £ 230, така че PC-P80 определено е твърде много, но аз може да е в състояние да streatch до PC-P60, ако получите някои евтини неща за останалата част от компютъра. |
|
| |||
| |||
| Направи си сам? hows perspex звук |
|
| |||
| |||
| Предполагам, че мога да мисля за моите собствени решения, да не направи един часа себе си? и какъв материал трябва да използвам, ако правя моите собствени? Аз не съм много сигурен, perspex, може евентуално да направи алуминиеви едно, но аз не мисля, че може да направи една по форма и appreance Бих искал. |
|
| |||
| |||
| и взема една седмица месец да направи някои скици, рисунки и неща, че по темите, ако желаете, Im ще направят perspex случай, но знам, приятели, които са направени случаи за там бр като микровълнови печки, телевизори, риба резервоари, стари радиа, от идеите на нетните просто трябва да използвате своя imaganation. |
|
| |||
| |||
| Аз бях имал малко мисли за вземане на моя случай, и аз мисля, че има decied би просто начин да се вземат дълго, и би било трудно, и да не е този, който е много по-евтино, отколкото покупката на случая. Така че обратно към всички surgestions при какви случай, че трябва да купуват. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Мога да видя нови Lian Ли PC-7 в £ 70 включва ДДС, както и PC-P60 най £ 90 вкл. ДДС, просто като бърз поглед. Дейв, аз позволено да публикувате връзки във Великобритания персонализирани компютърни части магазини в обществения конци? |
|
| |||
| |||
| Мисля, че ти е позволено да публикувате тях, защото ако ви не е регистрирано, то само идва със съобщение, казвайки: "Регистър за да видите линка" или нещо подобно. |