![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
No, když jsem si můj nový počítač, jsem také hledal důvod pro to. Byl jsem se získat Antec 900 případu, ale jsem si nejste jisti, která se jít hned. můj rozpočet pro případ je asi kolem 70 liber (asi kolik je ANTEC)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Podívejte se http://www.xoxide.com/lianli.html a rozhodnout, zda tam budete chtít podívat. Jsem postaven v některé z nich a levné jeden, PC-60, vždy mě, jak velkou hodnotu a kvalitu kombinovat. Příslušenství alre většinou zaměnitelné.
|
|||
|
|||
|
I don't rearly jako vypadají některé z těchto: (
|
|
|
|||
|
|||
|
Ale teď jsem se zaměřila na Lian Li internetové stránky, a rádi se podívat na PC-P60, a PC-P80. Budu se muset podívat na ceny je nyní, a bude upravovat tento post, pokud najdu ceny brzy, jinak udělám jinou funkci.
EDIT: Vypadá to, že PC-P60 je asi 150 liber, a PC-P80 je asi 230 liber, takže PC-P80 je určitě moc, ale já mohl streatch na PC-P60, když některé levnější věci na zbytek počítače. |
|
|
|||
|
|||
|
Přesvědčte se sami? objímá plexisklo zvuk
|
|
|
|||
|
|||
|
Předpokládám, že bych mohl přemýšlet o mé vlastní tvorby, které jste sami? a jaký materiál mám použít, když se mé vlastní? Nejsem si jistý o plexisklo, by se mohla udělat z hliníku, ale já myslím, že by mohl udělat jednu ve tvaru a appreance bych rád.
|
|
|
|||
|
|||
|
i trvat týden-měsíc dělat nějaké nákresy, kresby a tak myslím v tématech, pokud chcete, im chystá učinit plexisklo případě, ale vím, přátelé, kteří tam ks případech, jako mikrovlny, TV, akvária, stará rádia, z myšlenky čisté zrovna používat svůj imaganation.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jsem musel trochu přemýšlet o tom, mé vlastní věci, a myslím si, že jsem decied to jen způsob, jak dlouho, a bylo by těžké, a že by neměla být to, že mnohem levnější, než aby si kupovali věci. Takže zpět k surgestions každém případě na to, co bych měl koupit.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
Vidím novou Lian Li PC-7 na 70 liber inc a PC-P60 na 90 liber inc, jen s rychlou podívat. Dave, mám povoleno po spojení do UK vlastní počítač části obchodů na veřejných závity? |
|
|
|||
|
|||
|
Myslím si, že je dovoleno, aby po nich, protože pokud vaše není registrována, je právě přichází s hlášení "rejstřík viz odkazy" nebo něco takového.
|