![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, όταν έχω νέο υπολογιστή μου, είμαι επίσης ψάχνει για μια περίπτωση για αυτόν. Επρόκειτο να πάρετε μια Antec 900 περιπτώσεις, αλλά είμαι σίγουρος που να πάω για τώρα. τον προϋπολογισμό μου για την περίπτωση είναι πιθανόν να κυμαίνεται στις £ 70 (σχετικά με το πόσο πολύ το Antec είναι)
Αν πρέπει να ξέρω τι πράγματα να είμαι για τον υπολογιστή μου θα υστέρων, απλά δεν πίστευα ότι ήταν αναγκαίο. Ψάχνω Colling αποτελεσματικότητα και προσβλέπει. Χάρη σε όποιον θέσεις. Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αναζητήστε http://www.xoxide.com/lianli.html και αποφασίζει κατά πόσον υπάρχει μια ματιά θέλετε. Έχω χτισμένη σε μερικά από αυτά και η μία φθηνή, PC-60, πάντα μου φάνηκε μεγάλη αξία και την ποιότητα σε συνδυασμό. Τα εξαρτήματα alre κυρίως εναλλάξιμα.
| |||
| |||
| i δεν rearly όπως την εμφάνιση κάποιου από αυτά: ( |
|
| |||
| |||
| Αλλά έχω τώρα εξέτασε το Lian Li ιστοσελίδα, όπως και η εμφάνιση του PC-P60, και το PC-P80. Θα ρίξτε μια ματιά στις τιμές τους τώρα, και θα επεξεργαστείτε τη θέση αυτή και αν οι τιμές που βρίσκω αρκετά σύντομα, αλλιώς θα κάνω άλλη θέση. EDIT: Φαίνεται ότι το PC-P60 είναι περίπου £ 150 και το PC-P80 είναι περίπου £ 230, ώστε το PC-P80 είναι σίγουρα πάρα πολύ, όμως θα μπορούσα να είναι σε θέση να streatch στο PC-P60, Αν έχω κάποιες φθηνότερα πράγματα για το υπόλοιπο του υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| Φτιάξτε το δικό σας; πώς perspex ήχου |
|
| |||
| |||
| Υποθέτω θα μπορούσα να σκεφτώ κάνει το δικό μου, έχετε κάνει εσείς; και ό, τι υλικό πρέπει να χρησιμοποιήσω αν κάνω τη δική μου; Δεν είμαι σίγουρος για perspex, θα μπορούσε ενδεχομένως να προβεί σε μία από αλουμίνιο, αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ένα, σε ένα σχήμα και appreance θέλω. |
|
| |||
| |||
| και λαμβάνει την εβδομάδα-μήνα για να κάνετε κάποια σχέδια, σκίτσα και πιστεύουν σε αυτά τα θέματα αν θέλετε, im θα κάνει μια perspex περίπτωση αλλά ξέρω φίλους που έχουν γίνει για τις περιπτώσεις υπάρχει τεμ όπως μικροκύματα, τηλεοράσεις, ψάρια δεξαμενές, παλιά ραδιόφωνα, από ιδέες του καθαρού μόνο έχεις να χρησιμοποιήσετε το imaganation. |
|
| |||
| |||
| Έχω είχε λίγο πιστεύω να γίνει η δική μου περίπτωση, και πιστεύω ότι έχω decied θα λάβουν μόνο τρόπος για την μεγάλη, και θα είναι δύσκολο, και ότι δεν θα είναι πολύ φθηνότερη από την αγορά ενός περίπτωση. Έτσι, κάθε επιστροφή στην surgestions σε ποια περίπτωση θα πρέπει να αγοράσουν. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Βλέπω νέα Lian Li PC-7 σε £ 70 inc ΦΠΑ και το PC-P60 σε £ 90 inc ΦΠΑ, έχοντας μόνο μια γρήγορη ματιά. Dave, είμαι επιτρέπεται να δημοσιεύει συνδέσμους σε UK έθιμο υπολογιστή τμήματα καταστήματα στο δημόσιο νήματα; |
|
| |||
| |||
| Πιστεύω πως θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσει τους, διότι, αν δεν σας καταχωρηθεί, θα έρθει μόνο με ένα μήνυμα που λέει "μητρώο για να δείτε δεσμών" ή κάτι παρόμοιο. |