![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa kad ću dobiti moj novi kompjuter, ja sam također u potrazi za slučaj za to. Sam bio idući u dobiti Antec 900 slučaju, no što sam nesiguran da ide za sada. moj proračun za slučaj je vjerojatno oko 70 £ (oko koliko je antec je)
Ako trebate znati koje stvari sam uzimajući za moj PC-ja htijenje pošta, JA pravedan nije 'misliti to je bio potreban. Ja sam obličje za colling efikasnosti i izgleda. Hvala svima koji postova. My System: Prvo OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pogledaj http://www.xoxide.com/lianli.html i odlučiti da li ima izgled želite. Sam sagradio u nekima od njih i jeftini jedan, PC-60, uvijek je udario mene kao veliku vrijednost i kvaliteta u kombinaciji. Pribor alre uglavnom međusobno.
| |||
| |||
| JA dont 'poput rearly izgled bilo koje od tih: ( |
|
| |||
| |||
| Ali sad sam pogledao na Lian Li web stranice, kao i izgled PC-P60, a PC-P80. Morat ću pogledati cijene ih sada, i ovaj post će se editirati ako nađem cijene dovoljno brzo, inače ću napraviti još jedan post. EDIT: Izgleda kao PC-P60 je oko £ 150, a na PC-P80 je oko £ 230, tako da je PC-P80 je definitivno previše, ali ja mogli streatch do PC-P60 li dobiti neki jeftinije stvari za ostala računala. |
|
| |||
| |||
| Napravite vlastiti? hows pleksi zvuka |
|
| |||
| |||
| Pretpostavljam da bih mogao razmišljati o izradi moj, si napravio jedan sebi? i što bi trebao koristiti materijal ako sam izraditi moj posjedovati? Im 'ne siguran o pleksi, mogla bi se eventualno izvršiti aluminijskih jednu, ali ja mislim da ne bi mogli napraviti jedan u obliku i appreance zelim. |
|
| |||
| |||
| dobro uzeti tjednu mjeseca napraviti neke skice i crteži stvari misle u teme, ako želite, im idući u izraditi pleksi slučaj, ali ja znam prijatelja koji su se tamo za slučajeve poput komada mikrotalasi, TV, riba tankovi, stare radio aparate, od ideje neto pravedan je dobio na korištenje vašeg imaganation. |
|
| |||
| |||
| Imao sam malo razmišljati o izradi moj slučaj, i mislim da sam decied da će to trajati samo način da se dugo, i bilo bi teško i ne bi bilo mnogo jeftinije nego da kupujete slučaju. Pa natrag u bilo kojem slučaju surgestions o tome što bih trebao kupiti. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Vidim novih Lian Li PC-7 na 70 £ inc PDV-a i PC-P60 at £ 90 inc PDV-a, samo da brzo izgled. Dave, ja dozvoljeno postavljati linkove u UK prilagođenih računalnih dijelova trgovinama u javnom threads? |
|
| |||
| |||
| Mislim da se ne dopusti da im post, jer ako tvoj nije registrirana, Internet pravedan dogoditi se gore sa poruka kazivanje "registrirati vidjeti linkove" ili nešto slično. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 2 PSU u jednom predmetu? | pete21 | Cases & Power Supplies | 11 | 4. kolovoz 2008 10:14 |
| Novi slučaj | Cew27 | Cases & Power Supplies | 5 | 27. travanj 2008 14:27 |
| Najboljem slučaju!?!? | gaza14 | Cases & Power Supplies | 12 | 5. travanj 2008 09:24 |
| Najboljem slučaju za mene | Peder | Cases & Power Supplies | 5 | 6. prosinac 2007 02:24 |
| Traľite slučaju | Vlad | Cases & Power Supplies | 9 | 4. prosinac 2007 08:22 |
| Thread Tools | |
| |